Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Η μεγάλη στιγμή της Μίλαν

Δημοσιεύθηκε

στις

Κάθε χρονιά ίδια εποχή, τη τελευταία αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, τα σενάρια, τα προγνωστικά και οι εκδοχές για το τι μπορεί να γίνει και ποιες ομάδες θα είναι αυτές που θα προχωρήσουν, δίνουν και παίρνουν.

Μάθε τα πάντα για το pame stoixima.

Στον πιο ενδιαφέρον, ίσως, όμιλο για φέτος, Πόρτο, Μίλαν και Ατλέτικο, ψάχνουν τρόπο για να ακολουθήσουν τη Λίβερπουλ στην επόμενη φάση. Φυσικά, για τους Ιταλούς που υποδέχονται τους Άγγλους, μοιάζει σαν το πιο σημαντικό ματς της χρονιάς, μέχρι το επόμενο.

ΜΙΛΑΝ: Εκεί που όλα έδειχναν πως η Μίλαν θα ολοκληρώσει την επιστροφή της στο Τσάμπιονς Λιγκ με αποτυχία, το σπουδαίο της διπλό μέσα στη Μαδρίτη τη περασμένη αγωνιστική, της έδωσε τη μεγάλη ευκαιρία να διεκδικήσει τη συνέχειά της στην Ευρώπη τη τελευταία αγωνιστική. Οι «ροσονέρι» έχουν καλή ψυχολογία, μιας και πέρασαν στη κορυφή της Σέριε Α’ και θα υποδεχθούν την αδιάφορη (και πρώτη) Λίβερπουλ στο «Σαν Σίρο». Με νίκη, οι Ιταλοί είναι σίγουρα στη 3η θέση και αν η Πόρτο χάσει βαθμούς κόντρα στην Ατλέτικο, θα περάσουν στους «16». Ο Πιόλι είδε τον στόπερ Κιάερ να τραυματίζεται σοβαρά, εκτός είναι και οι Ζιρού, Καλάμπρια, Ρέμπιτς και Καστιγιέχο.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Έχοντας εξασφαλίσει τη κορυφή του ομίλου μετά από εξαιρετικές εμφανίσεις, η Λίβερπουλ έχει το περιθώριο να σκεφτεί σοβαρά την Ευρώπη από το 2022, μιας και έχει επικετρωθεί αποκλειστικά και μόνο στο πρωτάθλημα, εκεί που στοχεύει να βρεθεί στη κορυφή πολύ σύντομα. Ο Κλοπ ζήτησε από όσους αγωνιστούν στο Μιλάνο να τα δώσουν όλα ώστε να μην υπάρξουν από κανέναν υπονοούμενα αναφορικά με το πόσο ενδιαφέρθηκαν οι «κόκκινοι» για το ματς. Άλλωστε, είναι και οι ρυθμιστές της 2ης θέσης. Ο Γερμανός θα κάνει αρκετές αλλαγές στο αρχικό του σχήμα, αφήνοντας λογικά έξω Σαλάχ, Ζότα, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Χέντερσον, Άλισον, Τιάγκο και Αλεξάντερ-Άρνολντ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σίγουρα κανείς δε μπορεί να υποτιμήσει μια ομάδα σαν τη Λίβερπουλ, ασχέτως με τι σύνθεση θα παίξει, όμως όταν μιλάμε για μονόπλευρο κίνητρο, τα πράγματα αλλάζουν. Η Μίλαν ξέρει πως με νίκη έχει πολλές ελπίδες να βρεθεί στους «16» και θα τα δώσει όλα κόντρα σε μια βαθμολογικά αδιάφορη ομάδα. Ο άσος στο 2.02 του Stoiximan αξίζει.

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)


Ροή ειδήσεων

Advertisement