Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Στην Πάτρα σήμερα ο Θ. Πλεύρης

Published

on

Το σημαντικό ρόλο της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας σε μια περίοδο που τα νοσοκομεία και της περιοχής μας δοκιμάζονται από την πανδημία του κορωνοϊού θα καταδείξει ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, κατά την σημερινή επίσκεψή του στην Πάτρα.

Ο Υπουργός Υγείας στις 11:15 το πρωί θα επισκεφθεί τα νέα ιατρεία που λειτουργούν στο Παράρτημα του Κέντρου Υγείας Βορείου Τομέα (Γούναρη και Κορίνθου). Στη συνέχεια, θα μεταβεί στα γραφεία της 6ης ΥΠΕ, όπου θα έχει σύσκεψη με τους διοικητές των νοσοκομείων της Αχαΐας, της Ηλείας και της Αιτωλοακαρνανίας προκειμένου να ενημερωθεί για τον τρόπο λειτουργίας τους και τις επείγουσες ανάγκες εν μέσω πανδημίας.
Ο κ. Πλεύρης θα ενημερωθεί από τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη σφαιρικά για τον τρόπο διαχείρισης της πανδημίας, για τις νοσηλείες των ασθενών, για την λειτουργία των ΜΕΘ και των χειρουργείων, ενώ αναμένεται να θέσει και ζητήματα που αφορούν τη στελέχωση των νοσοκομείων της περιοχής μας.
Οι διοικητές των νοσοκομείων της Πάτρας (ΠΓΝΠ και Άγιος Ανδρέας), του ΓΝ Ανατολικής Αιγιαλείας, Μεσολογγίου – Αγρινίου, και Πύργου θα θέσουν στον Υπουργό επιμέρους αιτήματα, σκιαγραφώντας τις ανάγκες που υπάρχουν.

Ροή ειδήσεων

Advertisement