Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ξυπνούν τις αισθήσεις

Τα μοναδικά αρώματα της Costa Lekka μετά τη Μύκονο και την Αράχωβα ήρθαν και στην Πάτρα, αποκλειστικά στο Golden Tennis Club

Published

on

 

Ξεχωριστά, γιορτινά, νοσταλγικά, ζωντανεύουν αναμνήσεις και ξυπνάνε τις αισθήσεις! Τα μοναδικά αρώματα της Costa Lekka μετά τη Μύκονο και την Αράχωβα ήρθαν και στην Πάτρα και διατίθενται αποκλειστικά από το Golden Tennis Club.

 

Το άρωμά μας αποτελεί μία προσωπική επιλογή, αφού μέσα απ’ αυτό αναδεικνύονται στοιχεία της προσωπικότητας και του στυλ μας. Άλλοτε ζεστό και ρομαντικό, άλλοτε λουλουδάτο και ζωηρό αναζητούμε πάντα κάτι ξεχωριστό που να μας χαρακτηρίζει και να μας συναρπάζει καλώντας μας να ανακαλύψουμε όλη την ομορφιά του κόσμου γύρω μας.

 

Η Costa Lekka σε συνεργασία με τον γνωστό αρωματοποιό Carlo Dali αποφάσισε να δημιουργήσει μία σειρά μοναδικών αρωμάτων που αναδεικνύουν μέσα από τα συστατικά τους τη θαλασσινή αύρα της κοσμοπολίτικης Μυκόνου, αλλά και την «αρχοντική» νότα της βασίλισσας του Παρνασσού, της Αράχωβας. Αρώματα με γνώριμες νότες, αλλά ταυτόχρονα τόσο ιδιαίτερα που σε συνεπαίρνουν σ’ ένα μαγικό ταξίδι στο χρόνο και στο χώρο, αποτελώντας μία ευχάριστη ανακάλυψη!

 

Εκτός όμως από τα ιδιαίτερα συστατικά τους, τα συγκεκριμένα αρώματα, έχουν ένα ακόμη χαρακτηριστικό που αναδεικνύει το μεγαλείο τους: τα ελκυστικά μπουκάλια και τη συσκευασία τους. Ένας χρωματικός συνδυασμός μαύρου και χρυσού που αποπνέει πολυτέλεια και ταυτόχρονα, τα καθιστά εκτός των άλλων και διακοσμητικά χώρου, αλλά και την πλέον εορταστική πρόταση δώρου για τα φετινά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά. Ταυτόχρονα, εκτός από ελκυστικά τα μπουκάλια των αρωμάτων είναι και πρακτικά, αφού διατίθενται σε 50 ml, επιτρέποντας τη μεταφορά τους ακόμη και στις απλές αποσκευές ή στην τσάντα σας.

 

Το Golden Tennis Club που εδώ και χρόνια μας εκπλήσσει ευχάριστα αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς και για τα αρώματα της Costa Lekka, καθώς κατ’ αποκλειστικότητα στο χώρο του έχει στηθεί το  parfum bar -sale point της νέας σειράς αρωμάτων Eau de Parfum, για γυναίκες και άνδρες, αλλά και των αρωματικών χώρου Sticks.

 

Συγκεκριμένα, διατίθενται τέσσερα αρώματα:

 

Vanilla Day Dream

 

Kομψό και διακριτικό άρωμα που χαρακτηρίζεται από τις ζεστές νότες του δέρματος που χαρίζουν ενέργεια. Η vanilla bourbon συναντάει την τόνκα καθώς και το λεμόνι και το πορτοκάλι δημιουργώντας έναν συνδυασμό που θα σας καταπλήξει

 

Citrus Blossom

 

Ήρθε για να αποδείξει ότι τα εσπεριδοειδή μπορούν να σταθούν επάξια όχι μόνο το καλοκαίρι αλλά και τον χειμώνα. Το κλειδί σε αυτό είναι η ανάμειξη πράσινου μήλου και ροζ πιπεριού με σανδαλόξυλο, υλανγκ υλανγκ και κεχριμπάρι.

 

 

Signature

 

Είναι το άρωμα-υπογραφή της νέας σειράς που δημιουργήθηκε από ένα ξεχωριστό cocktail από ρούμι, έλαιο τριαντάφυλλου, λεμόνι και μόσχο για να συνοδεύει αρμονικά όλη την ημέρα.

 

 

Οud Addiction

 

Αν προτιμάτε ένα έντονο άρωμα με μεγάλη διάρκεια τότε το oud addiction είναι το κατάλληλο, με κάρδαμο, πιπέρι, σαφράν και φυσικά… το εθιστικό oud, ενός εξαιρετικά σπάνιου ελαίου.

Ροή ειδήσεων

Advertisement