Connect with us

Αθλητισμός

Ως άλλος “Ηρώδης” η Παναχαική παίρνει κεφάλια!

Published

on

Όταν το περασμένο καλοκαίρι έφτασε η “είδηση” στα δημοσιογραφικά γραφεία ότι η Παναχαική επρόκειτο να προχωρήσει στην απόκτηση του 32χρονου μέσου Αλέξη Σελινιωτάκη και αυτή γράφτηκε από όλα σχεδόν τα Μέσα Ενημέρωσης, οι φίλαθλοι της κοκκινόμαυρης ομάδας χάρηκαν.

Διότι πίστεψαν ότι με την προσθήκη ενός έμπειρου ποδοσφαιριστή η Παναχαική θα… έτρεχε σαν… άνεμος στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής όπου και θα συμμετείχε.

Περίπου στα… μισά του πρωταθλήματος η κοκκινόμαυρη ομάδα βρίσκεται στην δεύτερη θέση του 4ου ομίλου του εν λόγω πρωταθλήματος της Γ Εθνικής.

Όπως τονίζουν άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στην κοκκινόμαυρη ομάδα, ο Αλέξης Σελινιωτάκης δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα με αποτέλεσμα σε λίγες ημέρες ή ακόμη και ώρες να αποτελέσει παρελθόν.

Συνάμα τονίζουν ότι ο έμπειρος ποδοσφαιριστής υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα, στο οποίο θεωρούν πως δεν χωράει η συγνώμη.

Ακόμη κι έτσι να είναι, θα έπρεπε οι ιθύνοντες την Παναχαική να ρίξουν νερό στο κρασί τους και να δώσουν χείρα… μεταμέλειας στον ποδοσφαιριστή κι όχι να διατυμπανίζουν δεξιά κι αριστερά ότι αποχωρεί λόγω του πειθαρχικού παραπτώματος.

Φυσικά δεν είμαστε συνήγοροι του ποδοσφαιριστή κι ούτε γνωρίζουμε τι έχει γίνει.

Αλλά για να μην δέχονται την συγνώμη οι άνθρωποι της Παναχαικής, κάτι σοβαρό συμβαίνει.

Όμως στην προκειμένη περίπτωση, θα γίνουμε συνήγοροι του… διαβόλου και θα αναφέρουμε πως ουδείς αλάνθαστος σε αυτή τη ζωή.

Θα πρέπει οι άνθρωποι της Παναχαικής πριν δείξουν την πόρτα της εξόδου στον Αλέξη Σελινιωτάκη να σκεφτούν ότι και αυτοί μπορεί να βρίσκονταν στην δική του θέση και να έπεφταν σε… λάθος.

Τι θα έκαναν κάποιοι άλλοι αν ήταν στην θέση τους? Θα τους έπαιρναν το κεφάλι με ένα λάθος? Χωρίς να… απολογηθούν?

Νομίζω πως όχι, πάντα υπάρχει η ακρόαση, πάντα υπάρχει το πειστήριο της αθωότητας πριν τον… αποκεφαλισμό!

Σύμφωνα με πληροφορίες του γράφοντος ο Αλέξης Σελινιωτάκης έχει μετανοήσει για την πράξη του, έχει προσπαθήσει να ζητήσει συγνώμη, ωστόσο ο επικεφαλής της Παναχαικής Πέτρος Σταθάκης είναι κάθετος, δεν δέχεται συγνώμη και ως άλλος “Ηρώδης” παίρνει κεφάλια!.

Μπορεί να έχει δίκιο, μπορεί και άδικο-ο χρόνος θα το δείξει-αλλά πάντα υπάρχει η πρώτη φορά, καθώς ο Σελινιωτάκης όλο το προηγούμενο διάστημα στην Παναχαική ουδέποτε έδωσε δικαιώματα.

Σε αντίθεση με έναν ποδοσφαιριστή ονόματι Δημήτρη Τσιγκρήλα, που μέσω διαδικτύου “ταπείνωσε” την Παναχαική με τα γραφόμενά του κι εκεί αντί οι διοικούντες την ομάδα να πάρουν θέση, σώπασαν, ενώ με τον… δικό τους τρόπο “πέρασαν” στη δημοσιότητα-ανεξαρτήτως εάν δεν γράφτηκε-ότι αποχωρεί από την Παναχαική λόγω πειθαρχικού παραπτώματος ο Αλέξης Σελινιωτάκης.
ΤΑΣΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ροή ειδήσεων

Advertisement