Connect with us

Ποδόσφαιρο

Ο στόχος δεν αλλάζει για τον Διαγόρα

Published

on

 

Ο έμπειρος προπονητής του Διαγόρα, Αλέξης Σπηλιόπουλος μιλάει για το σημερινό παιχνίδι με τον πρωτοπόρο Τηλυκράτη

 

Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι δίνει σήμερα (3 μ.μ.) η ομάδα του Διαγόρα Βραχνεΐκων για την 14η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ΄ εθνικής στην Λευκάδα.

Οι Βραχνιώτες καλούνται να αντιμετωπίσουν τον πρωτοπόρο Τηλυκράτη ο οποίος είναι από τις ομάδες που ξεχωρίζουν για την δυναμική του και θα προσπαθήσουν να πάρουν κάτι από την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο Διαγόρας έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια που αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική ότι κοιτάει στα «μάτια» τον οποιοδήποτε αντίπαλο και ουκ ολίγες φορές έχει κάνει ζημιές.

Ο έμπειρος τεχνικός του Διαγόρα, Αλέξης Σπηλιόπουλος μίλησε για το συγκεκριμένο παιχνίδι ο οποίος ανέφερε ότι περιμένουν με ανυπομονησία να επιστρέψουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς:

«Όλοι γνωρίζουμε ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι με τον Τηλυκράτη είναι πολύ δύσκολο αλλά για εμάς είναι μια πρόκληση που παίζουμε με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας», τόνισε στη «Γ» ο Αλέξης Σπηλιόποπυλος και συνέχισε: «Περιμένουμε με ανυπομονησία να μπούμε σε αγωνιστικό ρυθμό, έχουμε δουλέψει σκληρά και είμαστε έτοιμοι όσο αφορά την διαδικασία της προετοιμασίας.

Ο Τηλυκράτης είναι μια ομάδα πολύ καλή και βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, εμείς όμως θα αγωνιστούμε για τη νίκη, για το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα. Κάθε παιχνίδι το κοιτάμε ξεχωριστά και αυτό που ζητάω συνεχώς από τους ποδοσφαιριστές είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι αλλά και στο πλάνο μας».

Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού έχουν μείνει τέσσερις ποδοσφαιριστές και αυτοί είναι οι Τσεκούρας, Καπετανάκης, Γ. Παπαδόπουλος, Αλιφεράκης, Τριανταφυλλόπουλος, Γεωργαντόπουλος και Καραμπούλας.

Από ’κει και πέρα ο Αλέξης Σπηλιόπουλος έχει επιλέξει τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Μπαρδάκης, Μικές, Σιδέρης, Αγκαράι, Σταυρόπουλος, Δημόπουλος, Καλλιτσουνάκης, Αποστολόπουλος, Ν. Βλασόπουλος, Θ. Βλασόπουλος, Αλεξανδρής, Σκούρτας, Σταθόπουλος, Σακελλαρόπουλος, Παπαϊωάννου, Σπανός και Σκεπετάρης.

Η αποστολή θα ξεκινήσει από την Πάτρα στις 9:30 π.μ. θα κάνει μια στάση στην Αμφιλοχία όπου και θα γευματίσει και εν συνεχεία θα ταξιδέψει για την Λευκάδα.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Κωνσταντίνος Γιούργας από το σύνδεσμο της Κέρκυρας με βοηθούς τους Ιωάννη Μίχο και Σπυρίδωνα-Στυλιανό Μερκούρη από τον ίδιο σύνδεσμο.

Αναλυτικά οι διαιτητές, που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις της 14ης αγωνιστικής (ώρα έναρξης 15:00) με τους βοηθούς είναι οι εξής:

 

ΑΙΑΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΚΟΥΛΙΚΑΔΟΥ

Διαιτητής: Νεόφυτος Αντωνιάδης (Κεφαλονιάς/Ιθάκης)

Βοηθοί: Άγγελος Καρράς (Αχαΐας), Αλεξία Σταθοπούλου (Αχαΐας).

 

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ-ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Γιούργας (Κέρκυρας)

Βοηθοί: Ιωάννης Μίχος (Κέρκυρας), Σπυρίδων-Στυλιανός Μερκούρης (Κέρκυρας).

 

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΆΡΤΑΣ

Διαιτητής: Αθανάσιος Κεφίλης (Κορίνθου)

Βοηθοί: Παναγιώτης Σπηλιώτης (Κορίνθου), Άγγελος Οικονόμου (Κορίνθου).

 

 Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ-ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Διαιτητής: Ιωάννης Παπαγεωργόπουλος (Αργολίδας)

Βοηθοί: Παναγιώτης Τσούκας (Αρκαδίας), Μάριος Παπαγεωργίου (Αρκαδίας)

*Ο ΠΑΟ Βάρδας παίρνει άκοπα τους τρεις βαθμούς, λόγω αποχώρησης από το πρωτάθλημα του Αμβρακικού Λουτρού.

Ροή ειδήσεων

Advertisement