Connect with us

Ποδόσφαιρο

Μάχη σώμα με σώμα μέχρι το τέλος

Published

on

Ο Διαγόρας δίνει πέντε μάχες για να επιβιώσει και να παραμείνει στο μεγάλο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Παιχνίδια-φωτιά για επτά ομάδες, από την 4η θέση που είναι ο Ναυπακτιακός (32β.) μέχρι και την 10η που είναι ο ΠΑΟ Βάρδας (21β.), οι οποίοι θα παλέψουν για την παραμονή τους.

Το συγκρότημα του Αλέξη Σπηλιόπουλου μεθαύριο ταξιδεύει στο Αγρίνιο καθώς θα αντιμετωπίσει έναν δύσκολο αντίπαλο όπως είναι ο Παναγρινιακός. Ένα παιχνίδι-φωτιά και για τις δύο ομάδες που καίγονται για τους βαθμούς της νίκης έτσι ώστε να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για παραμονή στη Γ’ Εθνική. Να θυμίσουμε ότι ο Διαγόρας αυτή την στιγμή βρίσκεται στην 7η θέση με 28 βαθμούς ενώ ο Παναγρινιακός στην 9η με 26 πόντους. Οι Βραχνιώτες στη χειρότερη δεν θέλουν να χάσουν έτσι ώστε την 23η αγωνιστική να πάρουν το «τρίποντο» στο εντός έδρας ματς με την ήδη υποβιβασμένη Αναγέννηση Άρτας.

Με λίγα λόγια ο Διαγόρας πρέπει να κερδίσει στην έδρα του την Αναγέννηση Άρτας και τον ΠΑΟ Βάρδας (25η) και να πάρει στη χειρότερη έναν βαθμό εκτός έδρας είτε με Παναγρινιακό (μεθαύριο), είτε με Αχέροντα (24η) είτε την τελευταία αγωνιστική (26η) με Διαβολίτσι.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement