Δευτέρα 23 Μαΐου 2022
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Συμπολίτες μας πέθαναν και κηδεύονται την Πέμπτη (20/1)

Δημοσιεύθηκε

στις

Συμπολίτες μας πέθαναν και κηδεύονται την Πέμπτη (20/1).

 

Την πολυαγαπημένη μας

ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

(ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΣΟΥΛΙΝΤΖΗ – ΕΤΩΝ 91)

Κηδεύουμε την Πέμπτη 20-1-2022 και ώρα 11 π.μ. από τον Ιερό Ναό Παναγίας Αλεξιωτίσσης Πατρών.
Ο σύζυγός της: Γεώργιος. Τα παιδιά της: Ιωάννης και Ελπίδα Γιαννοπούλου, Μαριάμ (μοναχή). Ο εγγονός της: Γεώργιος. Τα ανίψια. Οι λοιποί συγγενείς.

Οίκος Τελετών ΦΩΤΗΣ ΝΤΑΒΛΟΥΡΟΣ. Γούναρη 179 Πάτρα. Τηλ.: 2610-337.037, κιν.: 6936-791.079.

 

 

ΚΗΔΕΙΕΣ

Τον αγαπημένο μας

ΝΙΚΟΛΑΟ ΕΥΑΓ. ΠΑΤΣΗ

(ΕΤΩΝ 79)

Κηδεύουμε την Πέμπτη 20-1-2022 και ώρα 12 μ. από τον Καθολικό Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα Πατρών. Η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο Αγίου Μηνά Λεύκας Πατρών.

Η σύζυγος: Μαρία. Τα παιδιά του: Ευάγγελος Πάτσης, Καικιλία και Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος, Ανδρέας Πάτσης, Σοφία και Άγγελος Διαμαντόπουλος, Άγγελος Πάτσης. Τα εγγόνια του: Μαρία, Δημήτρης, Νίκος, Βασιλική, Σπύρος, Μιχάλης, Ροζίτα, Χριστίνα. Τα αδέλφια του: Ιωσήφ και Ρούλα Πάτση, Ευάγγελος και Χαρά Πάτση. Τα ανίψια του. Οι λοιποί συγγενείς.

Κ. ΤΣΑΝΤΑΡΛΙΩΤΗΣ Ο.Ε. Καλαβρύτων 18 και Φωκαίας. Τηλ.: 2610-324.855, 2610-324.838, Αθηνών – Ρίου 5Α Ρίον, τηλ.: 2610-326.842.

 

Τον πολυαγαπημένο μας

ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΩΝ. ΞΑΝΘΑΚΗ

(ΕΤΩΝ 56)

Κηδεύουμε την Πέμπτη 20-1-2022 και ώρα 3 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά Β΄ Δημοτικού Κοιμητηρίου Πατρών.

Η σύζυγος: Αθανασία. Το τέκνο: Μαρία Ξανθάκη. Οι γονείς: Γεωργία (χήρα) Ξανθάκη, Φωτεινή (χήρα) Ζησιμοπούλου. Τα αδέλφια: Αντωνία και Μιχάλης, Ουρανία και Σταμάτης, Σταυρούλα και Νέστορας, Ελευθερία και Αλέξης, Νίκος και Έφη, Μαρία. Τα εγγόνια. Οι ανιψιοί. Οι λοιποί συγγενείς.

Γραφείο Τελετών & Μνημοσύνων ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΠΕΤΣΕΡΗΣ, Πανεπιστημίου 98, Πάτρα. Τηλ.: 2610-520.050, 6986-944.494. Γίνονται τελετές με όλα τα ταμεία.

 

Την αγαπημένη μας

ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ (ΝΙΚΗ) ΘΕΡΙΑΚΗ

(ΕΤΩΝ 72)

Κηδεύουμε την Πέμπτη 20-1-2022 και ώρα 12 μ. από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πατρών. Η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο Αγίου Μηνά Λεύκας Πατρών.

Ο σύζυγος: Νικόλαος. Τα παιδιά: Φιλοθέη (μοναχή) Θεριάκη, Αναστάσιος και Ευγενία Θεριάκη, Μαρία και Μιλτιάδης Μιχαλόπουλος. Τα εγγόνια: Νικολίτσα, Νικόλαος, Παναγιώτης, Σταματίνα. Η μητέρα: Δήμητρα (χήρα) Κων. Στάικου. Τα αδέλφια: Χρήστος και Ίννα Στάικου, Κωνσταντίνος και Σοφία Θεριάκη, Αλέξιος Θεριάκης, Βασιλεία (χήρα) Νικ. Φραμπίτση, Πηνελόπη (χήρα) Δημ. Θεριάκη, Μαρία (χήρα) Αποστ. Θεριάκη. Οι ανιψιοί. Οι λοιποί συγγενείς.

ΓΙΑΝΝ. ΛΥΡΑΣ. Αγίας Τριάδος 25 (πλησίον Πέντε Δρόμων), Πάτρα. Τηλ.: 2610-337.126, 340.873, κιν.: 6932-318.103, fax: 2610-340.871, e-mail: [email protected]

 

Την πολυαγαπημένη μας

ΕΥΓΕΝΙΑ (χήρα) ΠΑΥΛ. ΤΡΑΓΟΤΣΑΛΟΥ

(ΕΤΩΝ 80)

Κηδεύουμε την Πέμπτη 20-1-2022 και ώρα 2 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά Β΄ Κοιμητηρίου Λεύκας Πατρών.

Τα παιδιά: Αθανάσιος και Διονυσία Τραγότσαλου, Γεώργιος και Ανδριάνα Τραγότσαλου, Μαρία και Ηλίας Πετρόπουλος. Τα εγγόνια. Τα αδέλφια. Οι λοιποί συγγενείς.

Γραφείο Τελετών «Ο ΑΧΡΕΙΑΣΤΟΣ» ΦΡΑΝΤΖΗΣ Ν. – ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Γ. Ο.Ε. (Πατρών-Κλάους 15 (απέναντι από το δημοτικό πάρκινγκ). Τηλ.: 2610-336.825, 6949-713.524, 6973-794.448.

 

 

 

 

 

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Τροχαίο με τραυματισμό ανήλικου στη Ν.Ε.Ο

Δημοσιεύθηκε

στις

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στη Ν.Ε.Ο Πατρών-Αθηνών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχει τραυματιστεί ένα ανήλικο παιδί. Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Νεότερα σε λίγο…

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Συνεχίζονται οι εργασίες στις παιδικές χαρές του Δήμου

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Δημοτική Αρχή, από την πρώτη θητεία της, έχοντας προτεραιότητα την λαϊκή οικογένεια και τις ανάγκες της, προσπαθεί, με ελλιπή χρηματοδότηση και μειωμένο προσωπικό, όχι απλά να συντηρήσει τις 120 παιδικές χαρές του Δήμου, αλλά να τις αλλάξει ριζικά, δίνοντας βαρύτητα στο να γίνουν ασφαλείς για τα παιδιά μας.

Έτσι, από το 2016, άρχισε να παραδίδει ανακατασκευασμένες παιδικές χαρές, εργασίες που έγιναν με βάση όλα τα προβλεπόμενα από τη νομοθεσία για την ασφάλεια των παιδιών.

Σήμερα, από το σύνολο των παιδικών χαρών του Δήμου Πατρέων,  54 διαθέτουν ειδικό σήμα καταλληλότητας, 14 διαθέτουν Πιστοποιητικό Συμμόρφωσης από Διαπιστευμένο Φορέα Ελέγχου και βρίσκονται στο στάδιο προετοιμασίας φακέλου για την υποβολή στην Επιτροπή Ελέγχου Παιδικών Χαρών ώστε να αποκτήσουν ειδικό σήμα καταλληλότητας.

Σε 23 ακόμα, εκτελούνται εργασίες ανακατασκευής και συντήρησης, ώστε να αποκτήσουν Πιστοποιητικό Συμμόρφωσης και να υποβληθεί φάκελος στην αρμόδια Επιτροπή για την χορήγηση σήματος.

Επιπλέον, έχει ολοκληρωθεί το έργο: “Προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών του Δήμου Πατρέων” συνολικής δαπάνης προϋπολογισμού 577.319,20 ευρώ, με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», μέσω της οποίας 16 παιδικές χαρές, έχουν λάβει και ειδικό σήμα καταλληλότητας.

Για την Δημοτική Αρχή, τα παιδιά και οι ανάγκες τους δεν να αντιμετωπίζονται με κριτήριο το κόστος. Είναι ό,τι πολυτιμότερο για το σήμερα και το αύριο της κοινωνίας μας.

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Με επιτυχία η αιμοδοσία της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα

Δημοσιεύθηκε

στις

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε σε συνεργασία με το Π.Γ.Ν.Π. «ΠΑΝΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ» στα γραφεία της η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας. Δεκάδες στελέχη , μέλη και εθελοντές της Παράταξης ανταποκρίθηκαν στο προσκλητήριο της Δ.Ε.Ε.Π. συμμετέχοντας στην αιμοδοσία.

Ο Πρόεδρος Αντώνης Κουνάβης αφού ευχαρίστησε όλους για τη συμμετοχή τους υπογράμμισε :

««Η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί κομμάτι της κουλτούρας και του πολιτισμού μας και σύμβολο αλτρουισμού και ανιδιοτελούς προσφοράς αγάπης. Σε συνεργασία με την Τομεάρχη εθελοντισμού Κα. Αμαλία Κωνσταντακοπούλου και τα μέλη της Γραμματείας της η προσπάθειά μας ώστε να συγκεντρώνονται φιάλες αίματος θα συνεχιστεί και η επόμενη αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Νοέμβριο».

 

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα