Connect with us

Αθλητισμός

Απόλλων-Φ. Ζούμπος: «Κερδίζοντας στη Νίκαια θα είμαστε πιο κοντά στο στόχο της παραμονής»

Published

on

Δηλώσεις για το αυριανό παιχνίδι (17:00) στη Νίκαια, με αντίπαλο τον Ιωνικό, έκανε ο Φώτης Ζούμπος στο μπλογκ που διατηρεί στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Ο παίκτης του Απόλλωνα ανέφερε: «Tην προηγούμενη αγωνιστική είχαμε μία εκτός έδρας αναμέτρηση που ήταν απαιτητική, στην πάντα δύσκολη έδρα του Άρη. Σαν Απόλλωνας Πάτρας δεν κάναμε αυτά που είχαμε σχεδιάσει. Δεν παρουσιαστήκαμε τόσο έτοιμοι και συγκεντρωμένοι όσο έπρεπε, για αυτόν το λόγο ήρθε και η ήττα. Μας κόστισαν τα εύκολα λάθη που κάναμε, τα οποία και τα πληρώσαμε με εύκολους πόντους για τον Άρη. Επίσης ένα άλλο κομμάτι που πληρώσαμε ήταν η κακή αντίδραση που είχαμε στα ριμπάουντ».

Και πρόσθεσε: «Ο Άρης έκανε αυτά που περιμέναμε, έπαιξε πολύ σκληρά και μάς οδήγησε εκεί που ήθελε. Χάνλαν και Κέλι έκαναν τη διαφορά και από τη στιγμή που δεν αντιδράσαμε, δίκαια ήρθε και η ήττα. Από δω και πέρα, μπαίνουμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Ξεκινάει ο δεύτερος γύρος και έχουμε ένα εξίσου δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι εναντίον του Ιωνικού. Είναι εύκολα αντιληπτό ότι πρόκειται για μεγάλης σπουδαιότητας αναμέτρηση, τόσο για εμάς όσο και για τον Ιωνικό, καθώς έχουμε τον ίδιο στόχο. Θα πρέπει να παίξουμε με μεγάλη συγκέντρωση».

Και κατέληξε λέγοντας: «Θεωρώ ότι θα είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι γιατί ο Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ και ο Τρε ΜακΛίν αρχίζουν και αφομοιώνουν περισσότερο τη φιλοσοφία της ομάδας. Είναι καλοί παίκτες και θα μας δώσουν πολλές λύσεις. Κερδίζοντας στη Νίκαια θα είμαστε πιο κοντά στο στόχο της παραμονής και θα αποφύγουμε ενδεχόμενες περιπέτειες».

Ροή ειδήσεων

Advertisement