Connect with us

Ερασιτεχνικό

Μπαμπάς για πρώτη φορά ο Καταρτζόπουλος

Published

on

Μια ακόμα ευχάριστη είδηση ήρθε στο φως της δημοσιότητας με τον Μιχάλη Καταρτζόπουλο να βρίσκεται σε πελάγη ευτυχίας καθώς η σύζυγός του Ξένια Μανωλοπούλου έφερε στον κόσμο το Σάββατο ένα υγιέστατο αγοράκι, 3.020 γρ.

Δεν πάνε δύο χρόνια όπου ο Μιχάλης Καταρτζόπουλος πέρασε από τα γραφεία της «Γ» για να προαναγγείλει το γάμο του με την πανέμορφη Ξένια Μανωλοπούλου. Δύο χρόνια μετά η αγαπημένη του σύζυγος έφερε στο κόσμο τον καρπό του έρωτά τους με το ζευγάρι να διανύει τις πιο ευτυχισμένες ημέρες στην ζωή τους.

Ο Μιχάλης Καταρτζόπουλος είναι ο γενικός αρχηγός του Αρη Πάτρων και έχει συνδέσει το όνομά του με την ομάδα της Πλατείας Ελευθερίας.

Η διοίκηση του Αρη φυσικά δεν θα μπορούσε να μην βγάλει ανακοίνωση για το νέο μέλος:

«Ακόμη μια χαρμόσυνη είδηση για τον σύλλογο μας, η έλευση ακόμη ενός νέου μέλους, που χθες Κυριακή 30/01 είδε το πρώτο φως της ζωής και ήρθε να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο την οικογένεια του Άρη Πατρών.

Ο γενικός αρχηγός μας -που κουβαλάει ένα από τα πιο βαριά ονόματα της ιστορίας της ομάδας- Μιχάλης Καταρτζόπουλος, υποδέχτηκε το πρώτο παιδί της οικογένειας, ένα αγοράκι, 3.020 γρ. που έρχεται να σκορπίσει χαρά και ευτυχία. Μιχάλη να σας ζήσει, ευχόμαστε από καρδιάς τα καλύτερα».

Το αθλητικό τμήμα του gnomip και της «Γ» εύχεται στον Μιχάλη και την Ξένια να τους ζήσει, να είναι υγιέστατος και καλότυχος στην ζωή του.

Ροή ειδήσεων

Advertisement