Connect with us

Αθλητισμός

Στόχος ένας, η νίκη-Η Παναχαϊκή υποδέχεται σήμερα (15:00) στο γήπεδό της τον Τηλυκράτη Λευκάδας

Published

on

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

«Και τώρα Τηλυκράτης Λευκάδας», αυτή η πρόταση βγαίνει από τα χείλη όλων όσοι ασχολούνται με την Παναχαϊκή, πόσω δε μάλλον όταν αυτή ακούγεται διά στόματος ποδοσφαιριστών της κοκκινόμαυρης ομάδας, που από την πλευρά τους περιμένουν με ανυπομονησία τη σημερινή αναμέτρηση (15:00), με την πρωτοπόρο του 4ου ομίλου για την 17η αγωνιστική.

Στόχος ένας και μοναδικός, η νίκη, που θα δώσει το δικαίωμα στην Παναχαϊκή να ψηλώσει κι άλλο στον βαθμολογικό πίνακα και να μειώσει τη διαφορά από τον αντίπαλό της.
ΜΕ 24 ΠΑΙΚΤΕΣ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Σίγουρα η αποστολή είναι δύσκολη, ωστόσο στην κοκκινόμαυρη ομάδα υπάρχει πίστη και αισιοδοξία για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Στην αποστολή, ο Νικαιώτης στην καταγωγή τεχνικός της Παναχαϊκής Σούλης Παπαδόπουλος επέλεξε την αποστολή την οποία αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές: Αθανασόπουλος, Κολοβούρης, Παπαδόπουλος, Τσακμάκης, Κυβελίδης, Στεργίδης, Καρακλάιτς, Γούλας, Καρπαθάκης, Στασινόπουλος, Κέρι, Θανόπουλος, Αλεξόπουλος, Μικελάτος, Λιμάτσι, Λούσκος, Λιποράσε, Παπαχρονόπουλος, Μαστραντωνάκης, Τεγούσης, Μπουρλάκης, Κωνσταντακόπουλος, Σμίλτος, Χαντί. Στο μεταξύ, διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Λάζαρος Ρεντίφης του συνδέσμου Ανατολικής Αττικής με βοηθούς τους Γκούβα, Κουλοχέρη, ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Βασίλης Τσάκαλης από τον σύνδεσμο Ηλείας.

ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟΝ ΤΣΑΚΜΑΚΗ

Μεταγραφή στην εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου, έκανε η ομάδα της Παναχαϊκής η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του 22χρονου αμυντικού Δημήτρη Τσακμάκη ο οποίος έπαιζε στο πρωτάθλημα της Λιθουανίας με τη φανέλα της Panevezys.
Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει: «Η διοίκηση της Παναχαϊκής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Τσακμάκη. Ο Δημήτρης Τσακμάκης είναι 22 ετών (28/7/1998) και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Πριν συμφωνήσει με την ομάδα μας αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Λιθουανίας με τη φανέλα της Panevezys. Τα προηγούμενα χρόνια έχει αγωνιστεί σε επίπεδο Super League 2 και Football League με τον ΟΦ Ιεράπετρας και την Τρίγλια, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στον Άγιο Νικόλαο και στις μικρές ομάδες του Πλατανιά. Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη στην κοκκινόμαυρη οικογένεια και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας». Στο μεταξύ, η διοίκηση της Παναχαϊκής με αφορμή κάποιες αποχωρήσεις παικτών ανακοινώνει τα εξής: «Ο τερματοφύλακας Αλέξανδρος Μπαμπούνης πήρε μεταγραφή στον Διαγόρα Βραχνεΐκων. Ο Ανδρέας Θωμάς παραχωρήθηκε στον Διαγόρα με τη μορφή δανεισμού, ενώ με τον ίδιο τρόπο μετακινήθηκε στην Αναγέννηση Πατρών ο τερματοφύλακας Γιάννης Κοντογιώργης. Ευχόμαστε και στους τρεις ποδοσφαιριστές καλή συνέχεια και πολλές επιτυχίες με τις νέες τους ομάδες».

ΤΙΜΑ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΣΙΔΕΡΗ-ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

Η Παναχαϊκή θα τιμήσει τους δύο παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της που έφυγαν από τη ζωή. Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση της Παναχαϊκής αναφέρει: «Η ομάδα μας στον εντός έδρας αγώνα της 17ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με τον Τηλυκράτη Λευκάδας την Τετάρτη (2/2) θα τιμήσει τη μνήμη των δύο παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της που έφυγαν από τη ζωή. Εκτός από τη φανέλα στη μνήμη του Ανδρέα Μιχαλόπουλου που θα φορεθεί από τους παίκτες μας κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο, θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή και θα φορεθούν μαύρα περιβραχιόνια για να τιμηθεί η μνήμη τόσο του Ανδρέα Μιχαλόπουλου όσο και του Γιώργο Σίδερη που επίσης έφυγε από κοντά μας». Τέλος τα υπόλοιπα παιχνίδια Αχέρων Καν.-Παναγρινιακός, Διαβολίτσι-Παναιγιάλειος (αναβλήθηκε), Εθνικός Σκ.-Αναγέννηση Άρτας, Ναυπακτιακός Αστέρας-Διαγόρας Βραχνεΐκων.

Ροή ειδήσεων

Advertisement