Connect with us

Στοίχημα

Έρχεται… αγριεμένη η Μονακό

Published

on

Ακόμα μια «φτωχή» εβδομάδα έχουμε μπροστά μας, πάντα στοιχηματικά μιλώντας, καθώς έχουμε ακόμα μερικά ματς σε διεθνές επίπεδο για τη Λατινή Αμερική και την Ασία, ενώ οι παίκτες θα επιστρέψουν στις ομάδες τους Πέμπτη και Παρασκευή.

Μάθετε τα πάντα για τα προγνωστικα ιταλιας σεριε α

Εκεί, όμως, που υπάρχει φουλ δράση, είναι στο μπάσκετ και πιο συγκεκριμένα στην Ευρωλίγκα, με διπλή αγωνιστική. Πρώτος από τις Ελληνικές ομάδες ξεκινάει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται τη Μονακό στο ΟΑΚΑ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Λένε πως η παρουσία ενός παίκτη δε μπορεί να αλλάξει πολλά πράγματα σε μια ομάδα, όμως ο Λούκα Γιόβιτς έρχεται να καταθέσει… ένσταση, καθώς ο Σέρβος έδωσε άλλον αέρα στον Παναθηναϊκό στο ντεμπούτο με τα «πράσινα» και η Ελληνική ομάδα νίκησε πανεύκολα τη Μπασκόνια που δε «κατέβηκε» στο παρκέ το ΟΑΚΑ. Πλέον, η ομάδα του Πρίφτη καλείται να συνεχίσει το σερί της κόντρα σε μια καλύτερη και πιο επιθετική ομάδα όπως η Μονακό. Μπορεί ελπίδες για την 8άδα να μην υπάρχουν, όμως οι φίλοι του «τριφιλλιού» θέλουν να δουν κάτι να αλλάζει. Δύσκολα θα παίξει ο Μέικον.

ΜΟΝΑΚΟ: Ήττα-σοκ για τους υποψήφιους πρωταθλητές στη Γαλλία πριν μερικές ημέρες μέσα στο «σπίτι» τους από τη Λαβαλουά, όμως ο βασικός στόχος των Μονεγάσκων αυτή τη στιγμή είναι η 8άδα στη κανονική διάρκεια της Ευρωλίγκας, μιας και χρόνος για τα πλέι-οφ στο πρωτάθλημα υπάρχει. Ο Μίτροβιτς έδειξε σε βίντεο το ματς του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μπασκόνια και η παρέα του Μάικ Τζέιμς θα μπει υποψιασμένη στο ματς, καθώς ασχέτως τι θέση είναι οι αντίπαλοί τους, έχουν δυνατή έδρα και φανέλα. Μοναδική απουσία για τον Μαυροβούνιο τεχνικό ο Βέστερμαν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο Παναθηναϊκός έχει κάθε λόγο να ελπίζει πως η εικόνα του με τη Μπασκόνια μπορεί να συνεχιστεί, όμως δε πρέπει να μπει χαλαρός στο ματς. Η Μονακό ψάχνει μια μεγάλη νίκη για να ξαναβρεί ψυχολογία και έχει το ρόστερ που μπορεί να κάνει τη «ζημιά». Το κίνητρο είναι με τους Γάλλους, στο 1.90 το διπλό στη Bet365.

Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα και αναλύσεις στο webfreebets.com, όπως επίσης χρήσιμες πληροφορίες και αξιολογήσεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα καθώς και το πρόγραμμα με τους live streaming* αγώνες. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

*Προσοχή: Το παρόν άρθρο αποτυπώνει τις προσωπικές εκτιμήσεις του συντάκτη και δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση προτροπή για στοιχηματισμό ή επένδυσης χρημάτων.

Ροή ειδήσεων

Advertisement