Connect with us

Παναχαϊκή

Ποιον να φοβηθεί!

Published

on

Η Παναχαϊκή είναι το απόλυτο αφεντικό στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής

 

Ποιος Τηλυκράτης, ποιος Αχέροντας και ποια ομάδα μπορεί να κοντράρει την Παναχαϊκή στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Έναν υγιή περίπατο έκανε την 17η αγωνιστική η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου που «έπνιξε» τον Τηλυκράτη μέσα στην Αγυιά και πλέον όλα εξαρτώνται από την ίδια.

Όπως δείχνουν όλα τα αποτελέσματα από την στιγμή που η διοίκηση αντικατέστησε τον Σέρβο τεχνικό Ζέλικο Κάλαϊτζιτς με τον Σούλη η ομάδα έδειξε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Φάνηκε ότι η επιλογή του Ζέλικο ήταν αποτυχημένη και ευτυχώς που αντικαταστάθηκε σχετικά νωρίς διότι σήμερα δεν θα διεκδικούσαμε τίποτα απολύτως.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος έχει κάνει τους κοκκινόμαυρους «πολεμιστές» να ξέρουν τι ζητάνε από ένα παιχνίδι και να μην υποκύπτουν σε κανέναν αντίπαλο.

Αυτό το έχουν δείξει από την ημέρα που ανέλαβε ο Νικαιώτης τεχνικός όπως και στο προχθεσινό παιχνίδι με τον Τηλυκράτη με τους παίκτες να πιάνουν… από τον λαιμό τον αντίπαλό τους και να μην τον αφήνουν να ανασάνει.

Το πρόγραμμα των κοκκινόμαυρων δεν θεωρείται εύκολο αλλά με την απόδοση που έχουν στα παιχνίδια δεν έχουν να φοβηθούν κανέναν και πολύ σύντομα θα πανηγυρίσουν την κατάκτηση της πρώτης θέσης αρχικά και εν συνεχεία την άνοδο και την επιστροφή στα σαλόνια της Σούπερ Λιγκ.

ΤΟ ΧΑΡΗΚΕ ΔΕΟΝΤΩΣ

Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Πέτρος Σταθάκης μετά από 17 αγωνιστικές δείχνει ότι η καρδιά του «χτυπάει» κοκκινόμαυρα. Όσοι έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν μαζί του θα καταλάβουν την αγωνία που έχει πριν από κάθε αναμέτρηση αλλά και τη χαρά που βγάζει μετά από ένα νικηφόρο αποτέλεσμα.

Εξάλλου οι περισσότεροι φίλοι της ομάδας σε κάθε αναμέτρηση βλέπουν τις αντιδράσεις του στη φυσούνα, όπου παρακολουθεί την εξέλιξη αλλά και μετά το τέλος μαζί με τους παίκτες πηγαίνει στους φιλάθλους δίνοντάς τους ένα ζεστό χειροκρότημα.

Ο Πέτρος Σταθάκης θέλει να κερδίσει το στοίχημα που δεν είναι άλλο από την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ και στο τέλος θα το καταφέρει.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

“Ευχαριστούμε για την τιμή”

Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης της Παναχαϊκής με τον Τηλυκράτη η διοίκηση της Παναχαϊκής τίμησε την μνήμη του Ανδρέα Μιχαλόπουλου.

Η οικογένεια του αείμνηστου Ανδρέα ευχαριστεί δημόσια την κοκκινόμαυρη διοίκηση αλλά και τους φιλάθλους που τίμησαν την μνήμη του.

Αναλυτικά:

«Ευχαριστούμε πολύ τη διοίκηση της Παναχαϊκής, τους παίκτες και τους φιλάθλους που τίμησαν τον πατέρα μας στο χθεσινό αγώνα… στο γήπεδο που αγάπησε τόσο πολύ».

ΣΤΙΣ 16/2 ΕΚΤΟΣ ΜΕ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ

Στις 16 Φεβρουαρίου ορίστηκε να διεξαχθεί το εκτός έδρας εξ αναβολής παιχνίδι της Παναχαϊκής με το Διαβολίτσι, που είχε αναβληθεί για την 16η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας λόγω κρουσμάτων της πανδημίας covid -19, που εμφάνισε τότε, η μεσσηνιακή ομάδα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement