Connect with us

Παναχαϊκή

Πήρε… “κεφάλι”

Published

on

 

Η Παναχαϊκή έχει το πάνω χέρι μετά το στραβοπάτημα του Τηλυκράτη στο Αγρίνιο

 

Στην Παναχαϊκή μετά το κάζο της Γαστούνης, περίμεναν μια γκέλα του Τηλυκράτη για να περάσουν μπροστά στον βαθμολογικό πίνακα. Η νίκη στο Διαβολίτσι και το +2 έφεραν για πρώτη φορά φέτος σε πίεση τον σύλλογο της Λευκάδας. Το δώρο από το Αγρίνιο ήρθε νωρίς, με τον Παναγρινιακό να κερδίζει στην έδρα του τον Τηλυκράτη, που δείχνει μετά την καθαρή ήττα με 2-0 στην Αγυιά να είναι εκτός τόπου και χρόνου.

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος έκανε «ματ» στον Ανδρέα Παντζιαρά και με σύμμαχο το γρήγορο γκολ του Βασιλόγιαννη στο 4’, εφάρμοσε σφικτή αμυντική λειτουργία, εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον τις αντεπιθέσεις και κατάφερε να πάρει ένα τρίποντο-ανάσα τόσο για τον Παναγρινιακό όσο και για την Παναχαϊκή που πλέον κρατά την τύχη στα χέρια της.

Οι «κοκκινόμαυροι» προηγούνται στον βαθμολογικό πίνακα με 43 πόντους έναντι 41 των αντιπάλων τους σε 18 αγώνες.

Μια διαφορά που μπορεί να διευρύνει περισσότερο η Παναχαϊκή, δείχνοντας καλό αγωνιστικό πρόσωπο και κερδίζοντας τα υπόλοιπα παιχνίδια. Ο δρόμος για την διατήρηση της πρώτης θέσης δεν θα είναι καθόλου εύκολος, με το πάθημα της Γαστούνης να έχει γίνει μάθημα για την πατρινή ομάδα. Ταυτόχρονα ο Τηλυκράτης που ξεκάθαρα δείχνει πως δεν βρίσκεται σε καλό «φεγγάρι», έχει να δώσει δύσκολους αγώνες με ομάδες που παλεύουν για την παραμονή τους και σε καμία περίπτωση δεν προτίθενται να χαριστούν σε κανένα. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για την Παναχαϊκή που μετά το τρίποντο άνευ αγώνος που θα πάρει την προσεχή αγωνιστική, αναμένει τον ορισμό της αναβληθείσας ελέω κρουσμάτων κορωνοϊού αναμέτρησης στη Ναύπακτο, με τους γηπεδούχους να καίγονται εξίσου. Φτάνουμε λοιπόν στην τελική ευθεία, με το συγκρότημα του Σούλη Παπαδόπουλου να βρίσκεται πλέον σε θέση ισχύος.

Σήμερα οι κοκκινόμαυροι θα ξεκουραστούν καθώς ο Σούλης Παπαδόπουλος τους έδωσε ρεπό και από αύριο θα επιστρέψουν στον αγωνιστικό χώρο για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους.

Να θυμίσουμε ότι την Κυριακή η ομάδα της Παναχαϊκής παίρνει άκοπα τους τρεις βαθμούς της νίκης από τον Αμβρακικό Λουτρού.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement