Connect with us

Ερασιτεχνικό

Πυρ και μανία με τον ρέφερι o Πήγασος

Published

on

Ο Πήγασος την Κυριακή έδινε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στην αυλαία της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας με αντίπαλο τον Ατρόμητο για μια θέση στην τετράδα που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου.

Η ομάδα των «βυσσινί» αισθάνεται αδικημένη από την διαιτησία του Αλέξανδρου Φωκά και μόνο άδικο δεν έχει.

Η ομάδα του Ατρόμητου έφερε το παιχνίδι στα ίσια (ήταν μπροστά στο σκορ ο Πήγασος) με ανύπαρκτο πέναλτι που καταλόγισε ο ρέφερι.

Ένα πέναλτι που κανείς δεν πιστεύει στα μάτια του όταν το βλέπει στο βίντεο με τον παίκτη του Ατρόμητου να πέφτει εντελώς μόνος του. Γο αξιοπερίεργο είναι πως την πάτησε ο διαιτητής Φωκάς ο οποίος είχε πολύ καλή θέση.

Όσον αφορά τη δεύτερη φάση που διαμαρτύρεται ο Πήγασος και συγκεκριμένα το γκολ του Νίκου Αποσκίτη που ακυρώθηκε (θα γινόταν το 2-0), εδώ ίσως και να υπάρχει οφσάιντ καθώς ο έμπειρος φορ φαίνεται να κάνει το λεγόμενο μπρος-πίσω. Και αναφέρουμε ίσως διότι το πλάνο δεν βοηθάει και 100%. Όπως και να έχει ο Πήγασος έχασε την ευκαιρία να βρεθεί αυτός στα μπαράζ ανόδου και σίγουρα οι παίκτες αισθάνονται αδικημένοι καθώς οι κόποι μιας χρονιάς έγιναν φτερό στον άνεμο μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement