Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα(21/2)

Published

on

Κριός
Aυτή την εβδομάδα αξίζει να επικεντρωθείς σε εσένα και να φροντίσεις τον εαυτό σου και τον οργανισμό σου. Είναι πολύ πιθανό να νιώθεις μία κόπωση, η οποία ενδεχομένως να είναι δυσανάλογη με την καθημερινότητά σου, όμως αυτό δεν θα είναι περίεργο καθώς τώρα φαίνεται πως θα βγει μαζεμένη η κούραση του προηγούμενου διαστήματος.

Ταύρος
Θα σκέφτεσαι αρκετά τα ζητήματα τα οποία σχετίζονται με τη δουλειά, όμως η έντονη σκέψη μπορεί να σε οδηγήσει σε κάποιες σπασμωδικές κινήσεις ή σε ξεσπάσματα τα οποία δεν θα λειτουργήσουν υπέρ σου. Ιδιαίτερα στις 24 και 25/2 θα χρειαστεί να δώσεις περισσότερη προσοχή στην επικοινωνία με τους ανθρώπους που βρίσκονται στη δουλειά.

Δίδυμοι
Ο κυβερνήτης σου Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου πρωταγωνιστεί αυτή την εβδομάδα καθώς στις 24 και 25/2 θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου. Αυτή η δυσαρμονική όψη μπορεί να δημιουργήσει σκαμπανεβάσματα στην επικοινωνία και εκρηκτικές συμπεριφορές.

Καρκίνος
Αυτή την εβδομάδα μπορεί να σε περιμένουν κάποιες δουλειές οι οποίες δεν παίρνουν αναβολή, όμως την ίδια στιγμή θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για να κάνεις τα δικά σου σχέδια, κυρίως αν σε αυτά συμπεριλαμβάνονται φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα.

Λέων
Ενδεχομένως να κάνεις κάποιες σκέψεις οι οποίες θα σου δημιουργήσουν ανασφάλεια και θα σε βάλουν στη διαδικασία να βρεις τρόπους να αυξήσεις το εισόδημά σου ή ακόμα και να βρεις μία νέα πηγή εισοδήματος. Κάποιες συμφωνίες ίσως να καθυστερήσουν ή κάποια σχέδια που θέλεις να υλοποιηθούν να χρειαστούν υπομονή μέχρι να περάσουν σε αυτό το στάδιο.

 

Παρθένος
Θα επιδιώξεις να ρίξεις γέφυρα επικοινωνίας με κάποια πρόσωπα που έχεις απομακρυνθεί το τελευταίο καιρό. Αυτό ενδεχομένως να έχει ένα βαθμό δυσκολίας τουλάχιστον μέχρι και τα μέσα της εβδομάδας, καθώς το τετράγωνο του Ερμή πού βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 24 και 25/2 δείχνει μια δυσκολία σε ζητήματα επικοινωνίας.

Ζυγός
Αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις την επιτακτική ανάγκη να ξεμπερδεύεις με κάποιες δουλειές και υποχρεώσεις της καθημερινότητας και όσο αυτό δεν συμβαίνει τόσο περισσότερο θα χάνεις την υπομονή και τη ψυχραιμία σου. Ο Ερμής στις 24 και 25/2 θα ανατρέψει τις ισορροπίες και θα δημιουργήσει ένταση.

 

Σκορπιός
Αυτή την εβδομάδα χρειάζεται να δώσεις την πρέπουσα προσοχή σε κάποια ζητήματα που αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς και σε κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις. Το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο θα πραγματοποιηθεί στις 25/2 και μπορεί να δημιουργήσει ένα περίεργο κλίμα στις συζητήσεις σου με τους άλλους.

 

Τοξότης
Αυτή την περίοδο φαίνεται πως έχεις πολλές ιδέες ιδιαίτερα πάνω σε ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα, όμως είναι πολύ πιθανό να νιώθεις πως αυτές οι ιδέες δεν γίνεται να υλοποιηθούν αυτή τη στιγμή. Αυτό είναι κάτι που θα γίνει πιο έντονο μέσα σε αυτές τις ημέρες καθώς ο Ερμής μπορεί να φέρει κάποιες ανατροπές στην καθημερινότητά σου.

 

Αιγόκερως
Η προσοχή σου θα στραφεί σε αγαπημένα σου πρόσωπα, στους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου και σε οτιδήποτε σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια, είτε συναισθηματική είτε πρακτική. Έτσι λοιπόν δεν αποκλείεται να έρθεις ακόμα και σε σύγκρουση με οποιονδήποτε νιώσεις πως με κάποιο τρόπο απειλεί να διαταράξει τη γαλήνη, είτε τη δική σου είτε των αγαπημένων σου προσώπων.

 

Υδροχόος
Αυτές τις ημέρες χρειάζεται να οπλιστείς με υπομονή και ψυχραιμία καθώς φαίνεται πως θα έρθεις σε επαφή με πρόσωπα αλλά και με καταστάσεις οι οποίες μπορεί να σε κάνουν να δυσανασχετήσεις. «Λάδι στη φωτιά» σε αυτό θα ρίξει η δυσαρμονική όψη μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον Ουρανό στον Ταύρο.

 

Ιχθύες
Η εβδομάδα θα έχει εκπλήξεις καθώς από τη μία υπάρχει μία δυσαρμονική όψη που θα επηρεάσει την επικοινωνία από την άλλη θα υπάρξουν και ευκαιρίες για να διαχειριστείς οποιαδήποτε ανατροπή κάνει την εμφάνισή της, είτε στο πρόγραμμά σου είτε στις συναντήσεις που έχεις κανονίσει είτε ακόμα στις επαφές που θα έχεις με φίλους και αγαπημένα σου πρόσωπα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement