Connect with us

Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή επέστρεψε στις προπονήσεις και κοιτάζει τον Ναυπακτιακό Αστέρα

Published

on

Τι κι αν η πανδημία covid-19 χτύπησε προ ημερών την… πόρτα της Παναχαϊκής, καθήλωσε αρκετούς παίκτες της στα κρεβάτια τους και δεν τους άφησε να αγωνιστούν απέναντι στον Ναυπακτιακό Αστέρα για την 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας (4ος όμιλος), αυτή πάει πέρασε και πλέον άπαντες στρέφουν το βλέμμα τους στο παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο τον σύλλογο της Ναυπάκτου.

Ένας αγώνας αρκετά δύσκολος, καθώς οι γηπεδούχοι μπορεί να βρίσκονται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ωστόσο θα ψάξουν να βρουν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, έτσι ώστε να πιστοποιήσουν τη θέση τους.

«ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΕΙ ΤΟΝ ΒΗΧΑ»

Η Παναχαϊκή το γνωρίζει πολύ καλά και από την πλευρά της θα προσπαθήσει να τους… «κόψει το βήχα» για να συνεχίσει να έχει το επάνω χέρι, μιας και την ερχόμενη Τετάρτη (2/3) δεν αγωνίζεται με τον Αμβρακικό Λουτρού, ωστόσο παίρνει άκοπα τους τρεις βαθμούς και βέβαια επιθυμεί την ίδια ώρα που ο συνδιεκδικητής Τηλυκράτης Λευκάδας υποδέχεται την Αναγέννηση Άρτας να χάσει βαθμό ή βαθμούς, προκειμένου στη συνέχεια να… έχει το κεφάλι της ήσυχο.

Η ΝΙΚΗ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ

Φυσικά δεν παίζουν ποδόσφαιρο οι… επιθυμίες και άπαντες στην Παναχαϊκή είναι προσηλωμένοι στην αναμέτρηση που έρχεται προκειμένου να καταφέρουν να κατακτήσουν τη νίκη, καθώς αυτό είναι το ζητούμενο. Χθες ωστόσο, οι ποδοσφαιριστές της κοκκινόμαυρης ομάδας επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό με την προετοιμασία να συνεχίζεται σήμερα με προπόνηση η οποία θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Παναχαϊκής στην Αγυιά.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement