Connect with us

Ερασιτεχνικό

Ο Κωνσταντίνος «έφυγε» για τα γήπεδα του ουρανού…

Published

on

«ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΠΗΓΑΣΑΚΙ ΜΑΣ», ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΥΝΤΕΤΡΙΜΜΕΝΟΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

 Θρήνος στο Μπεγουλάκι και στην ομάδα του Πήγασου για τον τόσο ξαφνικό και αναπάντεχο χαμό του 6χρονου Κωνσταντίνου, που ήταν μέλος των Ακαδημιών.

Η διοίκηση της ομάδας δεν μπορεί να πιστέψει πως έφυγε από τη ζωή ο μικρός Κωνσταντίνος από την Κρήνη, ένα παιδί γεμάτο ζωντάνια και όρεξη για ζωή.

Ο μικρός έφυγε… για τα γήπεδα του ουρανού ωστόσο χάρισε ζωή σε άλλα παιδάκια που βρίσκονται ακόμα στη γη.

Συγκινητική ήταν και η ανάρτηση του παράγοντα του Πήγασου Χρήστου Σωτηρόπουλου: «Φόρεσε τα ποδοσφαιρικά σου παπούτσια, τις επικαλαμίδες σου, την φανέλα της ομάδας μας, του Πήγασου γιατί ο Θεός σε ήθελε να παίζεις στα γήπεδα του ουρανού… Αγγελούδι μας, ήσουν γενναίος και αγωνίστηκες μέχρι τελευταία στιγμή… Δεν το χωράει ο νους μας… Σαν ήρωας χάρισες ζωή σε άλλο κόσμο που τόσο είχε ανάγκη… Πέτρο και Κατερίνα, τα λόγια περισσεύουν και τα μάτια στερεύουν… Αύριο στις 15:00 στον Προφήτη Ηλία στην Άνω Οβρυά, εμείς οι προπονητές σου, η διοίκηση και οι αθλητές του Πήγασου, θα ’μαστε κοντά σου μικρέ μας, να σε αποχαιρετήσουμε… Γιατί, θεέ μου…».

Ένα τεράστιο γιατί έχει κυριεύσει τους πάντες στο άκουσμα του τόσο πρόωρου φευγιού ενός αγγελουδιού…

Καλό ταξίδι στον παράδεισο…

Η διοίκηση του Πήγασου θα ζητήσει από την ΕΠΣ Αχαΐας να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλα τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου, ενώ σε κάθε αγώνα στο 6ο λεπτό θα υπάρχει μικρή διακοπή από τους παίκτες της ομάδας.

Η «Γ» εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους γονείς και τους οικείους του.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement