Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Αποχαιρέτησαν από τον Άγιο Μηνά Λεύκας το Φάνη Παπαγεωργίου

Published

on

Η Πάτρα σοκαρίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας όταν η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Φάνη Παπαγεωργίου έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Φορείς, φίλοι και η κοκκινόμαυρη «στρατιά» δεν μπορούσαν να πιστέψουν πόσο άδικα έφυγε από τη ζωή ένας άνθρωπος χαμογελαστός, καλόψυχος και κοινωνικός προκαλώντας στην τοπική κοινωνία θλίψη και οδύνη.
Ο Φάνης ήταν ένθερμος οπαδός της Παναχαϊκής με έντονη κοινωνική πολιτική δραστηριότητα ενώ διατηρούσε λογιστικό γραφείο στην οδό Αγίου Νικολάου. Ήταν ιδιοκτήτης του εστιατορίου «Πίτα του Παππού» στην οδό Αγίου Ανδρέου ενώ ήταν παντρεμένος με την Αλεξάνδρα Κατσαγάνη έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά.

Πέρα από τις επαγγελματικές του δραστηριότητες και την αγάπη του για την οικογένειά του ο Φάνης Παπαγεωργίου είχε άλλη μια μεγάλη αγάπη, την Παναχαϊκή. Είχε συνδέσει άρρηκτα το όνομά του με την μεγάλη «κυρία», όντας ενεργό μέλος του Συνδέσμου Φιλάθλων «Αχαιοί» ενώ στο παρελθόν παρουσίαζε και τηλεοπτική εκπομπή.

Ο Φάνης ζούσε και ανάπνεε για να δει την αγαπημένη του ομάδα να επιστρέψει εκεί που αξίζει, δυστυχώς όμως δεν πρόλαβε να την δει να επιστρέφει στα σαλόνια της Σούπερ Λιγκ κάτι που τον πόναγε τα τελευταία χρόνια και το μετέφερε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σήμερα το πρωί στις 11 π.μ. τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία από τον Άγιο Μηνά Λεύκας .

Ροή ειδήσεων

Advertisement