Connect with us

Στοίχημα

Ακόμα μια «παράσταση» για την Αγγλία

Published

on

 

Ημέρα δυνατών φιλικών στις Εθνικές ομάδες έχει και σήμερα η μέρα, μιας και χθες η Εθνική μας έκανε τη χάρη να φύγει με το διπλό από τη Ρουμανία. Εκτός από αυτά τα παιχνίδια, υπάρχει αγωνιστική δράση στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, αλλά και τη Σούπερ Λιγκ 2.

Μάθε τα πάντα για την interwetten

Στοιχηματικά θα ασχοληθούμε με το ματς που θα δώσουν στο «Γουέμπλεϊ» η Αγγλία με την Ελβετία, ένα δυνατό ραντεβού που θα δείξει σε τι κατάσταση είναι δυο από τις ομάδες που έχουν ήδη προκριθεί στο Μουντιάλ.

ΑΓΓΛΙΑ: Έκανε μια εντυπωσιακή πορεία στα προκριματικά του Μουντιάλ, τερματίζοντας αήττητη στον όμιλό της, μπροστά από Πολωνία και Ουγγαρία και εξασφάλισε πολύ νωρίς το εισιτήριο για τα τελικά. Ο Σάουθγκεϊτ είναι αρκετά χρόνια στο πάγκο της ομάδας και έχει συμβάλλει τα μέγιστα για να έχει η Αγγλία την εικόνα που δείχνει τα τελευταία χρόνια, με αποκορύφωμα τον τελικό του περασμένου Γιούρο. Τα «λιοντάρια» ετοιμάζονται πυρετωδώς για το Κατάρ και οι παίκτες που θα παίξουν στα φιλικά μέχρι τότε, θα τα δώσουν όλα για να είναι στις κλήσεις του εκλέκτορα. Κόντρα στην Ελβετία, θα λείψουν για διάφορους λόγους οι Ράσφορντ, Έιμπραχαμ, Σάκα, Άρνολντ, Τζέιμς, Κάλβερτ-Λούιν και Σάντσο.

ΕΛΒΕΤΙΑ: Ήταν από τις ευχάριστες εκπλήξεις των προκριματικών, καθώς όχι μόνο έκανε κάποιες εξαιρετικές εμφανίσεις σε έναν δύσκολο όμιλο, αλλά άφησε στη 2η θέση την Ιταλία (η οποία τελικά αποκλείστηκε). Με τον Γιακίν στο πάγκο, οι Ελβετοί τερμάτισαν αήττητοι στα προκριματικά, ενώ έχουν μεγάλες φιλοδοξίες στο Κατάρ, με το ρόστερ τους να γίνεται ολοένα πιο ποιοτικό. Μέχρι τον Δεκέμβρη θα παίξουν μια σειρά από δυνατά ματς, ξεκινώντας από το Λονδίνο. Απουσίες υπάρχουν πάντως για τον Ελβετό προπονητή, μιας και εκτός είναι οι Ζόμερ, Ζακάρια, Σαρ, Σεφέροβιτς και Φάσναχτ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Είναι αλήθεια πως η Αγγλία μετά τον τελικό του Γιούρο έχει παίξει πολύ καλή μπάλα, σκοράρει με άνεση και ειδικά εντός προσφέρει θέαμα στο κόσμο της. Οι Ελβετοί είναι πολύ καλή ομάδα, όμως θα έχουν αλλαγές και λογικά θα «υποταχθούν» στην ανωτερότητα των «λιονταριών». Άσος στο 1.72 του Stoiximan.

Στοιχηματικές εταιρείες και interwetten greece στο arxondasbet.com, με δωρεάν προγνωστικά του διάσημου Άρχοντα από το 2000. (21+ Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Ροή ειδήσεων

Advertisement