Connect with us

Ερασιτεχνικό

Α. ΡΟΥΣΣΟΣ: «Έχει δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα»

Published

on

Ο Αρης Πατρών νίκησε με 2-0 την Αιγείρα/Ακράτα και μετά την ήττα του Πάτραι στην Κ. Αχαϊα από την Αχαϊκή σκαρφάλωσε… στην πρώτη θέση.

Οι «ερυθρόλευκοι» λοιπόν πανηγύρισαν εις διπλούν αφού ο στόχος τους είναι να κατακτήσουν το πρωτάθλημα και να παλέψουν για την άνοδό τους στην Γ’ Εθνική.

Ο πρόεδρος της πλατείας Ελευθερίας, Αρης Ρούσσος δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του αλλά παράλληλα ήταν και προσγειωμένος γνωρίζοντας ότι τα μπαράζ έχουν δρόμο ακόμα.

Το Gnomip.gr επικοινώνησε με τον ισχυρό άντρα των «ερυθρόλευκων» ο οποίος ανέφερε: «Ηταν μια μεγάλη νίκη για την ομάδα μας για πολλούς λόγους. Είχαμε πολλές απουσίες και αντιμετωπίσαμε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο.  Ηταν μια νίκη πάνω από τις δυνάμεις μας και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο και μην ξεχνάμε ότι παραμονεύει και η Θύελλα που νίκησε σήμερα με 2-1 τη Νίκη. Εμείς θέλουμε να προχωρήσουμε και στο Κύπελλο που σημαίνει ότι πρέπει να νικήσουμε τον Παναιγιάλειο. Τα ματς είναι πολλά ακόμα και δεν έχει κριθεί τίποτα».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement