Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Πέθαναν και κηδεύονται την Τρίτη(29/3)

Δημοσιεύθηκε

στις

Τον αγαπημένο μας
ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΟΛΑΝΓΓΕΛΟ
(ΕΤΩΝ 87)
Κηδεύουμε Τρίτη 29-3-2022 και ώρα 3 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Ρώσσου και Αγίου Ιωάννη Προδρόμου (οδός Ελευθερίου Βενιζέλου) Πατρών. Η ταφή θα γίνει στο Β΄ Δημοτικό Κοιμητήριο Λεύκας Πατρών.
Τα παιδιά του: Ρόζα και Παναγιώτης Κανατσέλος, Γεωργία (χήρα) Αριστ. Πανάγου, Κοσμίνα και Περικλής Κουνάβης. Οι αδελφοί. Οι εγγονοί. Οι δισέγγονοι. Οι ανιψιοί. Οι λοιποί συγγενείς.

Τον πολυαγαπημένο μας
ΣΤΑΥΡΟ ΑΝΑΣΤ. ΣΑΦΡΙΔΗ
(ΣΥΝ/ΧΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ Α΄ – ΕΤΩΝ 87)
Κηδεύουμε Τρίτη 29-3-2022 και ώρα 11 π.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Αγυιάς. Η ταφή θα γίνει στο Α΄ Κοιμητήριο Πατρών.
Η σύζυγος: Διαμάντω. Τα παιδιά: Αλέξανδρος και Ελένη Σαφρίδη, Ευγενία Σαφρίδη, Αναστασία Σαφρίδη. Τα αδέλφια: Νικόλαος και Ευαγγελία Σαφρίδη, Αθανάσιος και Αρχοντούλα Σαφρίδη, Αγγελική (χήρα) Χρηστ. Μήλα. Τα εγγόνια. Τα ανίψια. Οι λοιποί συγγενείς.
Γραφείο Τελετών & Μνημοσύνων, ΑΦΟΙ ΚΑΡΡΑ. Νοταρά 119, Πάτρα, τηλ.: 2610-430.141, κιν.: 6937-009.978 & 6978-069.382. Γίνονται τελετές με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία. Διανυκτερεύει.

Τον πολυαγαπημένο μας
ΧΡΗΣΤΟ ΔΙΑΜ. ΜΠΑΡΑΚΟ
(ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ – ΕΜΠΟΡΟ – ΕΤΩΝ 82)
Κηδεύουμε Τρίτη 29-3-2022 και ώρα 4 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίων Αγγέλων Α΄ Δημοτικού Νεκροταφείου Πατρών.
Η σύζυγος: Παναγιώτα. Τα παιδιά του: Φεβρωνία και Λεωνίδας Σπανός, Μιχαλίτσα και Σταύρος Μπούνιας, Διαμαντής και Όλγα Μπαράκου, Γεράσιμος και Βικτωρία Μπαράκου, Ευθαλία και Νικόλαος Γιδιάρης, Παναγιώτης και Παρασκευή Μπαράκου. Οι αδελφές: Ελένη (χήρα) Παν. Μπαράκου, Ακριβή (χήρα) Απολ. Καβαλλιεράτου, Ιουλία (χήρα) Νικ. Καβαλλιεράτου. Οι εγγονοί. Οι δισέγγονοι. Οι ανιψιοί. Οι λοιποί συγγενείς.
Γραφείο Τελετών & Μνημοσύνων ΣΑΜΙΩΤΗ. Πανεπιστημίου 83, Ζαβλάνι (πλησίον Α΄ Νεκροταφείου Πάτρας), τηλ.: 2610-454.184, fax: 2610-450.732, κιν.: 6944-320.495, τηλ.: 2610-455.151. Γίνονται τελετές με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία. Διανυκτερεύει.

Την πολυαγαπημένη μας
ΓΕΩΡΓΙΑ (χήρα) ΔΗΜ. ΣΓΟΥΡΔΟΥ
(ΕΤΩΝ 96)
Κηδεύουμε Τρίτη 29-3-2022 και ώρα 11 π.μ. από τον Ιερό Ναό των Αγίων Αγγέλων Α΄ Κοιμητηρίου Πατρών.
Τα τέκνα: Αθανάσιος και Ελένη Σγούρδου. Οι εγγονοί: Δημήτριος-Γεράσιμος, Δημήτριος, Βαρβάρα και Παναγιώτης. Οι δισέγγονοι. Οι ανιψιοί. Οι λοιποί συγγενείς.
Γραφείο Τελετών ΓΙΑΝΝΗΣ Δ. ΧΑΡΙΤΑΤΟΣ. Γερμανού 108, Πάτρα. Τηλ.: 2610-277.839, 2610-276.810, κιν.: 6944-269.704.

Τον αγαπημένο μας
ΓΕΩΡΓΙΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ
Κηδεύουμε σήμερα Τρίτη 29-3-2022 και ώρα 11 π.μ. από τον Ιερό Ναό Παντοκράτορος Πατρών. Η ταφή θα γίνει στο Α΄ Δημοτικό Νεκροταφείο Πατρών.
Η σύζυγος: Χαρίκλεια. Τα παιδιά του: Νικολίτσα Νικολοπούλου, Άννα Νικολοπούλου και Περικλής Παπαδόπουλος. Τα αδέλφια: Θεόδωρος και Πολυξένη Νικολοπούλου, Νικόλαος και Γεωργία Κοσμοπούλου, Νικολίτσα και Ιωάννης Απατάγγελος, Κωνσταντίνος Κοσμόπουλος. Τα ανίψια. Οι λοιποί συγγενείς.
ΓΙΑΝΝ. ΛΥΡΑΣ. Αγίας Τριάδος 25 (πλησίον Πέντε Δρόμων), Πάτρα. Τηλ.: 2610-337.126, 340.873, κιν.: 6932-318.103, fax: 2610-340.871, e-mail: [email protected]

Τον αγαπημένο μας σύζυγο, αδελφό και θείο
ΗΛΙΑ ΧΡΗΣΤ. ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟ
(ΕΤΩΝ 79)
Κηδεύουμε Τρίτη 29-3-2022 και ώρα 12 μ. από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μέσα Παραλίμνης Αράξου. Η σορός θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό ώρα 11.30 π.μ.
Η σύζυγος: Ελευθερία. Τα αδέλφια: Αντώνιος και Βασιλική Αθανασοπούλου, Γρηγόριος και Μαρία Αθανασοπούλου, Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος, Πατρούλα και Παντελής Γκοτσούλιας. Τα ανίψια. Οι λοιποί συγγενείς.
Γραφείο Τελετών ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, Κάτω Αχαΐα, τηλ.: 26930-22.664, 23.465, Βραχνέικα τηλ.: 2610-671.685, κιν.: 6972-446.720. Ανοικτά καθ’ όλο το 24ωρο.

Τον αγαπημένο μας πατέρα, παππού, αδελφό και θείο
ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΝΙΚ. ΝΤΑΛΑ
(ΕΤΩΝ 76)
Κηδεύουμε σήμερα Τρίτη 29-3-2022 και ώρα 1 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Κρυονερίου Καλαβρύτων. Η σορός θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό περί ώρας 12.30 μ.μ.
Η κόρη: Διονυσία Ντάλα. Τα εγγόνια: Κωνσταντίνος, Δανάη. Ο αδελφός: Γεώργιος Ντάλας. Τα ανίψια. Οι λοιποί συγγενείς.
Γραφεία Τελετών – Κηδειών ΚΩΣΤΑ ΜΕΡΜΗΓΚΑ. Γραφείο: ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΤΣΟΧΕΡΑ 6, Καλάβρυτα. Τηλ.: 26920-22.854, κιν.: 6972-284.133. Εξυπηρέτηση όλο το 24ωρο.

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Το Ταγκό της Πάτρας»- Απόψε η χοροθεατρική παράσταση από την «Περί Χορού Εμμέλεια»

Δημοσιεύθηκε

στις

Η «Περί Χορού Εμμέλεια» παρουσιάζει την χοροθεατρική παράσταση «Το Ταγκό της Πάτρας» σήμερα στις 20:30, στο θέατρο Όροφως (Όθωνος Αμαλίας 115).

Η χοροθεατρική παράσταση (η 7η κατά σειρά)  «Το Ταγκό της Πάτρας» είναι μια φανταστική κοινωνική ιστορία, που υφαίνεται μέσα στον χωροχρόνο της Ιστορίας. Μέσα από ένα φανταστικό ταξίδι στο παρελθόν, ζωντανεύουν εποχές ακμής και παρακμής. Μια ιστορία αγάπης που ξεκινά το 1920 ανθίζει και πάλι το 1980 κρατώντας ενωμένο το παρελθόν με το παρόν. O δεσμός είναι το Ταγκό και όλα στροβιλίζονται στο ρυθμό του! Στρώμα πάνω στο στρώμα αποτίθεται ο χρόνος κι εμείς βάζουμε ένα λιθαράκι μνήμης και μικρούς προβληματισμούς σαν φόρο τιμής στην πόλη της καρδιάς μας, που από της ιδρύσεώς της υπήρξε πάντα μια πολυπολιτισμική πρωτεύουσα. Μια βουτιά στο παρελθόν λοιπον μέσα από την εκφραστικότητα του Τάνγκο, την τόσο πλούσια σε αισθήσεις και αισθήματα, γιατί αυτός ο χορός της ταιριάζει!

Οι χορογραφίες είναι των Ανδρέα Παυλόπουλου, Σταύρου Κουτουλογένη, Γιώτας Βλάχου και Αμιδέας Πουρνάρα, ενώ τα κείμενα και η σκηνοθεσία της Nόπης Γραικούση.

Εισιτήρια των 12€ θα διατίθενται  στην είσοδο του θεάτρου πριν την παράσταση.

Για κρατήσεις θέσεων/πληροφορίες: 694 471 2985.

 

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

16 προτάσεις για επανασχεδιασμό

Εκτενής μελέτη για το σύστημα επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης (ΕΕΚ) στην Ελλάδα

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Μια ομάδα ερευνητών, υπό τον συντονισμό του καθηγητή του Πανεπιστημίου Πειραιώς Μιλτιάδη Νεκτάριου, εκπόνησε μια εκτενή μελέτη για το σύστημα επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης (ΕΕΚ) στην Ελλάδα.

Η έρευνα αναλύει το σύστημα ΕΕΚ που λειτουργεί στη δική μας χώρα, αναλύει και τα συστήματα που διαθέτουν τέσσερις άλλες χώρες, επισημαίνει τα προβλήματα και τις αστοχίες και προτείνει μια σειρά από 16 λύσεις για την καλύτερη αντιμετώπισή τους.

  • Ο ρόλος της ΕΕΚ είναι να προετοιμάζει τους μαθητές κατευθείαν για την αγορά εργασίας, αντίθετα με τη γενική παιδεία, που τους προετοιμάζει για την ανώτερη εκπαίδευση. Ως εκ τούτου, η ΕΕΚ έχει διεθνώς κάποιες βασικές διαφορές ως εκπαιδευτική διαδικασία.
  • Την ΕΕΚ την παρέχει το κράτος, βεβαίως (διάφορα υπουργεία -όχι μόνο το Παιδείας), αλλά και κοινωνικοί εταίροι και, φυσικά, οι επιχειρήσεις. Η δημόσια τεχνική κατάρτιση μπορεί να γίνεται από διάφορες εκπαιδευτικές δομές: σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, επαγγελματικές σχολές, μεταδευτεροβάθμιες δομές (που περιλαμβάνουν και τα κέντρα διά βίου μάθησης), ινστιτούτα αλλά και δομές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
  • Ο σκοπός ενός σύγχρονου συστήματος κατάρτισης είναι να προσφέρει υψηλού επιπέδου εξειδικευμένα προγράμματα, όσο πιο κοντά στην ηλικία εισόδου των νέων στην αγορά εργασίας.
  • Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, το κόστος της παρεχόμενης εκπαίδευσης είναι κατά κανόνα μεγαλύτερο από ό,τι της γενικής παιδείας. Οι τάξεις είναι μικρότερες, χρειάζονται περισσότερα εργαστήρια και εργαστηριακός εξοπλισμός, αλλά και εξειδικευμένοι εκπαιδευτές. Στη Γερμανία κάθε μαθητής ή μαθήτρια της τεχνικής εκπαίδευσης κοστίζει 10.800 ετησίως -σχεδόν τα διπλάσια από τον μέσο φοιτητή ή φοιτήτρια της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
  • Η χρηματοδότηση αυτών των προγραμμάτων γίνεται εν μέρει από τα κράτη (με τη μορφή απευθείας χρηματοδότησης ή επιδοτήσεων και κινήτρων από τις επιχειρήσεις) και από τις ίδιες τις επιχειρήσεις (είτε απευθείας, είτε μέσω συλλογικών Ταμείων) που με αυτό τον τρόπο επενδύουν στην εξασφάλιση του καταρτισμένου ανθρώπινου δυναμικού που χρειάζονται.
  • Πολύ σημαντικό κομμάτι των προγραμμάτων τεχνικής εκπαίδευσης είναι τα επονομαζόμενα “επαγγελματικά περιγράμματα”.

Στην Ελλάδα ο ΕΟΠΠΕΠ έχει πιστοποιήσει 204 περιγράμματα (καταγράφονται στο Παράρτημα 4 της έρευνας) τα οποία ωστόσο κρίνονται από τους ερευνητές αρκετά παρωχημένα και χρειάζονται διαρκή επικαιροποίηση.

  • Πολύ σημαντικό, δε, είναι το θέμα της πιστοποίησης της αντικειμενικής εξακρίβωσης, δηλαδή, ότι οι μαθητευόμενοι έχουν όντως λάβει τις δεξιότητες και τις γνώσεις που χρειάζονται για να εξασκήσουν ένα επάγγελμα.

Υπάρχουν, δε, πανευρωπαϊκά πρότυπα για τη διασφάλιση της ποιότητας της παρεχόμενης κατάρτισης (ένα πλαίσιο που ονομάζεται EQAVET) τα οποία υιοθετούν οι επιμέρους χώρες και υλοποιούν μέσω των εγχώριων αρμόδιων οργανισμών (στην Ελλάδα ο ΕΟΠΠΕΠ).

Στις περισσότερες χώρες της νότιας Ευρώπης -και στην Ελλάδα- η τεχνική κατάρτιση προσφέρεται κυρίως σε σχολικές δομές.

Στην Ελλάδα η ΕΕΚ περιλαμβάνει τα Επαγγελματικά Λύκεια (ΕΠΑΛ), τις Επαγγελματικές Σχολές Μαθητείας του ΟΑΕΔ (ΕΠΑΣ), τις Επαγγελματικές Σχολές του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (επίσης ΕΠΑΣ), αλλά και άλλες δομές όπως τα Μεταλυκειακά Έτη – Τάξεις Μαθητείας και τα ΙΕΚ. Από το 2020 το “Εθνικό Σύστημα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης” ορίζει και περιγράφει όλες τις δομές που προσφέρουν ΕΕΚ στην Ελλάδα. Στο Κεφάλαιο 9 υπάρχει μια πλήρης χαρτογράφηση του πώς λειτουργεί το σύστημα.

Και τι γίνεται μετά την αποφοίτηση από όλες αυτές τις σχολές; Σε κάποιες περιπτώσεις, οι απόφοιτοι προχωρούν σε περαιτέρω σπουδές, συνήθως σε ΑΕΙ. Σε άλλες αποκτούν πιστοποίηση μέσω των εξετάσεων του ΕΟΠΠΕΠ και έτσι και το δικαίωμα άσκησης του συγκεκριμένου επαγγέλματος. Στη θεωρία, τουλάχιστον. Στην πράξη φαίνεται ότι το σύστημα δεν δημιουργεί τις στρατιές καταρτισμένων νέων που χρειάζεται η αγορά.

Οι ερευνητές, αναλύοντας δεδομένα από το σύστημα ΕΡΓΑΝΗ, εξέτασαν το αν 30.885 μαθητές που αποφοίτησαν στο διάστημα 2015-2020 είτε από Τάξη Μαθητείας των ΕΠΑΛ, είτε από ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ, είτε από ΙΕΚ, είτε από ΣΕΚ (σχολές επαγγελματικής κατάρτισης -έχουν καταργηθεί πλέον) εργάζονταν 6, 12 και 18 μήνες μετά την ολοκλήρωση της φοίτησής τους. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι έξι μήνες μετά, μόνο το 23% των αποφοίτων αυτών των δομών εργάζονταν.

Οι ερευνητές παρουσιάζουν μια σειρά από 16 προτάσεις για τον επανασχεδιασμό της δευτεροβάθμιας επαγγελματικής και τεχνικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα.

1: Αποκέντρωση των δομών διακυβέρνησης της ΕΕΚ.

2: Αξιολόγηση και κωδικοποίηση της υφιστάμενης νομοθεσίας, ώστε η ΕΕΚ να ρυθμίζεται από ενιαίο θεσμικό πλαίσιο.

3: Αύξηση των οικονομικών πόρων που επενδύονται στην ΕΕΚ.

4: Αναβάθμιση της ποιότητας των σπουδών στην υποχρεωτική εκπαίδευση.

5: Αναβάθμιση των σπουδών ΕΕΚ, αύξηση της ελκυστικότητας και της κοινωνικής αποδοχής της και ανατροπή των υφιστάμενων στερεοτύπων.

6: Δημιουργία ενός ολοκληρωμένου στρατηγικού σχεδιασμού της ΕΕΚ και εκσυγχρονισμός του τομέα.

7: Μείωση της σχολικής διαρροής με την εφαρμογή πολιτικών πρόληψης, παρέμβασης και αποκατάστασης.

8: Ίση συμμετοχή των δύο φύλων στην ΕΕΚ με εξειδικευμένο τμήμα παρέμβασης που θα απευθύνεται σε κορίτσια.

9: Επανασχεδιασμός και επέκταση του θεσμού της μαθητείας.

10: Επανεξέταση της λειτουργίας του θεσμού του “Μεταλυκειακού Έτους – Τάξη Μαθητείας”.

11: Αναπροσαρμογή των κριτηρίων πρόσληψης και συνεχής επιμόρφωση του εκπαιδευτικού προσωπικού για τα μαθήματα ειδικότητας.

12: Επανασχεδιασμός Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΣΕΠ).

13: Σχεδιασμός και εφαρμογή εξειδικευμένων πολιτικών για την αύξηση της απασχόλησης των νέων 20-24 ετών.

14: Επανασχεδιασμός της λειτουργίας των ΕΠΑΛ.

15: Προσδιορισμός των ειδικοτήτων της ΕΕΚ ανάλογα με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας, τη γεωγραφική κατανομή κ.ά.

16: Επανεξέταση της αντιστοίχισης των εκπαιδευτικών διαδρομών ΕΕΚ με την εφαρμογή των οριζόμενων κριτηρίων στο Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Επαγγελματικών Προσόντων.

 

 

 

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Βρέθηκε να χρωστάει 10.000 ευρώ στον e-ΕΦΚΑ…

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

 

Δεκτή έγινε η ανακοπή για αιφνιδιαστική βεβαίωση είσπραξης οφειλής άνω των 10.000 ευρώ, από το Μονομελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Πατρών βάζοντας «πάγο» στον e-ΕΦΚΑ διότι παρά το γεγονός πως είχε υποβάλλει ένσταση και δεν είχε ολοκληρωθεί η εκδίκασή της, επιβαρύνθηκε με χρέος ύψους 10.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα dikastiko.gr, το Μονομελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Πατρών (αρ. απόφασης 888/2022), διαπίστωσε πως μετά την κοινοποίηση της οφειλής και ενόσω εκκρεμούσε η προθεσμία άσκησης της ένστασης (ενδικοφανούς προσφυγής) από την ανακόπτουσα, εκδόθηκαν οι πράξεις ταμειακής βεβαίωσης του Διευθυντή του Περιφερειακού ΚΕΑΟ Πάτρας, με τις οποίες βεβαιώθηκαν ταμειακώς σε βάρος της ανακόπτουσας, ως κληρονόμου του αποβιώσαντος πατέρα της το ποσό των 7.751,40 ευρώ, προερχόμενο από τον καταλογισμό των αχρεωστήτως ληφθέντων ποσών προσαύξησης, λόγω οικογενειακών βαρών, της σύνταξης γήρατος, για την περίοδο από 02/2001 έως 03/2019, και το ποσό των 2.276,97 ευρώ, προερχόμενο από τον καταλογισμό τόκου επί των προαναφερόμενων αχρεωστήτως ληφθέντων ποσών συνολικά δε βεβαιώθηκε σε βάρος της το ποσό των 10.028,37 ευρώ (άνευ προσθέτων τελών).

Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ

Στον πατέρα της προσφεύγουσας χορηγήθηκε το 2000 σύνταξη λόγω γήρατος με προσαύξηση λόγω οικογενειακών βαρών για τη σύζυγο του. Μετά τον θάνατο, στις 23.03.2019, του ανωτέρω συνταξιούχου, διαπιστώθηκε ότι η σύζυγος του είχε εγγραφεί στα Μητρώα Ασφαλισμένων Αγροτών από 01.01.1998 έως 31.12.2006 και είχε καταστεί συνταξιούχος του Ο.ΓΑ., λόγω γήρατος, από 01.07.2007, χωρίς το γεγονός αυτό να έχει δηλωθεί από τον εν λόγω συνταξιούχο στον ως άνω συνταξιοδοτικό του φορέα. Κατόπιν τούτου, με απόφαση του Διευθυντή του Β’ Τοπικού Υποκαταστήματος Μισθωτών Ηλείας του ΕΦΚΑ, καταλογίστηκε εντόκως σε βάρος της ανακόπτουσας, ως κληρονόμου του αποβιώσαντος …, το συνολικό ποσό των 10.028,37 ευρώ.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ

«Οι πράξεις ταμειακής βεβαίωσης του Διευθυντή του Περιφερειακού ΚΕΑΟ Πάτρας, με τις οποίες βεβαιώθηκαν ταμειακά σε βάρος της ανακόπτουσας, υπό την ως άνω ιδιότητα της, τα επίδικα ποσά οφειλών, εκδόθηκαν ενόσω διαρκούσε η εν λόγω προθεσμία άσκησης ένστασης (ενδικοφανούς προσφυγής) κατά της ανωτέρω καταλογιστικής πράξης, επί της οποίας ερείδονται οι ταμειακές αυτές βεβαιώσεις» επισημαίνει το Πρωτοδικείο.

«Ενόψει των ανωτέρω, το Δικαστήριο κρίνει ότι, κατά το χρόνο έκδοσης των προσβαλλόμενων πράξεων ταμειακής βεβαίωσης (31.12.2019), δεν είχε εισέτι ολοκληρωθεί η διοικητική διαδικασία προσβολής του νομίμου τίτλου, ήτοι της ανωτέρω καταλογιστικής απόφασης, και επομένως, μη νομίμως συγκροτήθηκε σε βάρος της ανακόπτουσας εκτελεστός τίτλος αναγκαστικής είσπραξης και έλαβαν χώρα οι ως άνω ταμειακές βεβαιώσεις» προσθέτει.

Και καταλήγει: «Συνεπώς, οι προσβαλλόμενες πράξεις ταμειακής βεβαίωσης του Διευθυντή του Περιφερειακού ΚΕΑΟ Πάτρας παρίστανται μη νόμιμες, ως ερειδόμενες επί μη οριστικοποιηθέντος νομίμου τίτλου, και για το λόγο αυτό, πρέπει να ακυρωθούν, κατ’ αποδοχήν ως βασίμου του σχετικού λόγου της ανακοπής».

 

 

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα