Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: «Φρούριο» το σπίτι της 33χρονης- Τα ξημερώματα αποχώρησε το εξαγριωμένο πλήθος

Published

on

Από νωρίς το πρωί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις τοποθέτησαν κορδέλες στο δρόμο που οδηγεί στην οικία της κατηγορούμενης 33χρονησ για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Η αστυνομία αναγκάστηκε να αποκλείσει κάθε πρόσβαση μετά τα χθεσινοβραδινά γεγονότα όπου πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε έξω από το σπίτι, απειλώντας με λιντσάρισμα ακόμα και τους στενούς συγγενείς της. Μάλιστα το συγκεντρωμένο πλήθος αποχώρησε τις πρώτες πρωινές ώρες, ωστόσο οι αστυνομικές δυνάμεις έλαβαν εντολή να μην εγκαταλείψουν το σημείο υπό το φόβο επεισοδίων.

Λίγο αφού έγινε γνωστό ότι σε βάρος της μητέρας των τριών κοριτσιών ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης Τζωρτζίνας, πολίτες ξεκίνησαν να μαζεύονται έξω από το σπίτι της. Το κλίμα μέχρι αργά τη νύχτα ήταν τεταμένο. Ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί στο σημείο,  χτυπούσε τις πόρτες του σπιτιού, ζητώντας από όσους βρίσκονταν μέσα να βγουν έξω και να απολογηθούν για τους θανάτους των τριών παιδιών. Μάλιστα, φώναζαν και κατά των αστυνομικών λέγοντάς τους: «τι τους προστατεύετε ρε». Το εξαγριωμένο πλήθος προσπάθησε να λιντσάρει τη μάνα και την αδερφή της 33χρονησ ενώ στα πατζούρια του σπιτιού έγραψαν τη λέξη «Θάνατος στους παιδοκτόνους». Όταν η μητέρα της 33χρονης έφτασε στο σημείο, το οργισμένο πλήθος άρχιζε να τους φωνάζει ενώ η Δήμητρα Πισπιρίγκου άνοιξε την πόρτα και την έβαλε μέσα για να αποφευχθεί το λιντσάρισμα.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement