Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Η ΝΔ κυριαρχεί γιατί κυριαρχούν οι ιδέες μας…»-Ο Μάκης Βορίδης βρέθηκε στα γραφεία της ΔΕΕΠ Αχαΐας(ΒΙΝΤΕΟ)

Published

on

«Η Νέα Δημοκρατία κυριαρχεί γιατί κυριαρχούν οι ιδέες μας» τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, που βρέθηκε το απόγευμα στα γραφεία της ΔΕΕΠ Αχαΐας και μίλησε σε τοπικά κομματικά στελέχη.

Ο υπουργός Εσωτερικών, που θα είναι ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης στις γιορτές εξόδου του Μεσολογγίου, ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση της ΔΕΕΠ Αχαΐας και λίγες μέρες μετά την παρουσία και ομιλία του στην εκδήλωση της ΔΗΜΤΟ Αιγιάλειας, βρέθηκε στην Πάτρα και συναντήθηκε εκ νέου με τα κομματικά στελέχη της ΝΔ από την ευρύτερη περιοχή.

Σε αυτή τη συνάντηση, ο κ. Βορίδης έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο ιδεολογικό πλαίσιο της Νέας Δημοκρατίας, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι «από τις ιδέες ξεκινάνε όλα» και ότι «δεν πρέπει να παρασυρόμαστε από την καθημερινότητα, που ασφαλώς αποτελεί μέρος της πολιτικής και κυβερνητικής προσπάθειας, δεν είναι όμως ο πυρήνας της πολιτικής».
Σύμφωνα με τον υπουργό, στον πυρήνα της πολιτικής της ΝΔ υπάρχουν δύο μεγάλες και διαχρονικές αξίες.: «Η πατρίδα και η ελευθερία» όπως χαρακτηριστικά είπε.

Σημειώνεται πως το κ. Βορίδη υποδέχτηκε και καλωσόρισε στην Πάτρα ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ, Αντώνης Κουνάβης, ενώ παρούσα ήταν η βουλευτής Αχαΐας, Χριστίνα Αλεξοπούλου, ο Αντιπεριφερειάρχης, Τάκης Παπαδόπουλος και πλήθος τοπικών στελεχών της ΝΔ.

Φ.Π.Κ.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement