Connect with us

Στοίχημα

«Καθαρίζει» και περιμένει η Ίντερ

Published

on

 

Μετά τα όσα είδαμε στις Ευρωπαϊκές αναμετρήσεις του τριημέρου που πέρασε, η επιστροφή στα εγχώρια πρωταθλήματα είναι πολύ σημαντική, καθώς ελάχιστα πράγματα έχουν ήδη κριθεί. Το Καμπιονάτο είναι συναρπαστικό φέτος και οι δυο εκ των τριών «μονομάχων» της κορυφής παίζουν σήμερα.

Μάθε τα πάντα για τις pamestoixima προσφορεσ*

Η Ίντερ φιλοξενείται στη Σπέτσια και δε θέλει σε καμία περίπτωση να σκέφτεται τη πιθανότητα να αφήσει κρίσιμους πόντους στη προσπάθειά της να επανέλθει στη κορυφή.

ΣΠΕΤΣΙΑ: Με μοναδικό στόχο την εξασφάλιση της παραμονής, η Σπέτσια παρότι ξεκίνησε με αρκετές δυσκολίες τη σεζόν, σιγά-σιγά ανέβασε ρυθμούς και με 2 νίκες τις 4 τελευταίες αγωνιστικές έχει ξεφύγει στο +11 από τη 18η Βενέτσια και δείχνει να ελέγχει τη κατάσταση. Το ματς με την Ίντερ είναι ένα από τα πιο δύσκολα που μένουν μέχρι τέλους και οι παίκτες του Τιάγκο Μότα θα πάνε χωρίς άγχος, μιας και κανείς δε τους πιέζει για βαθμούς κόντρα σε έναν τέτοιο αντίπαλο. Ο Ιταλοβραζιλιάνος πρώην παίκτης των «νερατζούρι» δε θα έχει τον καλο χαφ Μπουραμπιά, ενώ οι υπόλοιπες απουσίες δεν επηρεάζουν ιδιαίτερα.

ΙΝΤΕΡ: Δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα υποδεχόμενη τη Βερόνα τη περασμένη αγωνιστική και πήρε σχετικά άνετα τη νίκη με 2-0, με το ηθικό να είναι σε καλά επίπεδα, ειδικά μετά το διπλό μέσα στο Τορίνο επί της Γιουβέντους. Οι «γκέλες» των Μίλαν και Νάπολι έφεραν και πάλι τους «νερατζούρι» στη θέση του οδηγού για τον τίτλο, έχοντας βέβαια ένα ματς λιγότερο. Αυτό σημαίνει πως αν πάνε με νίκες μέχρι τέλους, οι παίκτες του Ιντζάγκι θα πανηγυρίσουν το 2ο σερί πρωτάθλημα. Ο Ιταλός προπονητής ζήτησε από όλους μεγάλη προσοχή στη Σπέτσια και παρότι μετά έπεται ο ημιτελικός Κυπέλλου με τη Μίλαν, το μυαλό τους πρέπει να είναι στο πρωτάθλημα. Πιθανό να προφυλαχθεί ο Πέρισιτς, επιστρέφει ο Λαουτάρο, δύσκολα θα ξεκινήσει.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με τα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής, η Ίντερ έγινε εκ νέου το φαβορί για τον τίτλο. Οι «νερατζούρι» παραμονές της ρεβάνς με τη Μίλαν στο Κύπελλο, θα ψάξουν όσο πιο γρήγορα να «καθαρίσουν» το ματς στη Σπέτσια, τη στιγμή που οι γηπεδούχοι είναι άνετοι. Παίζεται το διπλό με χάντικαπ -1.5 στο 1.90 του Stoiximan.

Καθημερινά προγνωστικά στοιχήματος και στοιχηματικές προσφορές* στο numbers.gr, όπως επίσης και όλες οι κληρώσεις του τζοκερ και των υπολοίπων παιχνιδιών του ΟΠΑΠ (κινο, powerspin, λόττο, super 3, extra 5, προτο) με χρήσιμα στατιστικά.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ροή ειδήσεων

Advertisement