Connect with us

Τοπική αγορά

Νέο κατάστημα «Βιολογικό Χωριό» στην Πάτρα

Published

on

Το Βιολογικό Χωριό, η μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων βιολογικών προϊόντων στην Ελλάδα, εγκαινίασε το πρώτο της κατάστημα εκτός Αττικής και συγκεκριμένα στην πόλη της Πάτρας.

Το νέο κατάστημα με διεύθυνση την οδό Κορίνθου 221-223 που άνοιξε τις πόρτες του από τη Δευτέρα που μας πέρασε 11 Απριλίου, αποτελεί το 24ο του Βιολογικού Χωριού. Στα 150 τετραγωνικά μέτρα του καταστήματος, στο κέντρο της πόλης, υπάρχουν περισσότερα από 6.500 πιστοποιημένα προϊόντα, υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας. Το νέο κατάστημα εισάγει στη φιλοσοφία της «βιολογικής ζωής» διαθέτοντας, σ΄ ένα χώρο σύγχρονης αισθητικής με μοναδική διαρρύθμιση, ευρεία γκάμα προϊόντων, όπως Φρούτα, Λαχανικά, Πρωινό, Αρτοσκευάσματα, Βιολογικά κρέατα, Γαλακτοκομικά, Vegan, Gluten Free, αλλά και προϊόντα Διεθνούς κουζίνας. Και δεν μένει μόνο εκεί, καθώς στο κατάστημα περιλαμβάνονται είδη Παντοπωλείου, Snacks, Παιδικά & Βρεφικά είδη, Συμπληρώματα Διατροφής, Κάβα, Οικολογικά προϊόντα για το σπίτι, αλλά και Καλλυντικά, μετατρέποντας κάθε αγορά σε εμπειρία για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.
Ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης του Βιολογικού Χωριού, Δημήτριος Κρομμύδας, δήλωσε σχετικά: «Στο Βιολογικό Χωριό στοχεύουμε διαρκώς στην ανάπτυξη του Δικτύου μας, ώστε να βρισκόμαστε δίπλα στους καταναλωτές μας με ακόμη περισσότερα σημεία πώλησης βιολογικών και οικολογικών προϊόντων. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι που εγκαινιάζουμε το πρώτο μας κατάστημα εκτός Αττικής ξεκινώντας από την πόλη της Πάτρας».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement