Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Μεγάλη η ευθύνη- «Ανανεωμένη» και πιο δυνατή βγήκε από τις κάλπες η εστίαση της Πάτρας

Κάθε ρεκόρ, ακόμη σε πανελλαδικό επίπεδο κατέρριψε η συμμετοχή στις εκλογές του ΣΚΕΑΝΑ

Published

on

Με το βλέμμα στην επόμενη ημέρα, ώστε ο κλάδος να ανταποκριθεί με αποτελεσματικότητα στις νέες προκλήσεις, η εστίαση της Πάτρας βγήκε πιο δυνατή και «ανανεωμένη» από τις κάλπες, στις οποίες η προσέλευση κατέρριψε κάθε ρεκόρ, ακόμη και σε πανελλαδικό επίπεδο.

Η μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές που διεξήχθησαν στο ΣΚΕΑΝΑ για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου δημιουργεί όχι μόνο ικανοποίηση, αλλά και ευθύνη για τη νέα διοίκηση, η οποία καλείται να αντιμετωπίσει συσσωρευμένα προβλήματα που προκάλεσαν και τα δύο χρόνια της πανδημίας.

Η κινητοποίηση για τις εκλογές ήταν πρωτοφανής και εκ του αποτελέσματος που κρίθηκε από την αθρόα συμμετοχή διαφάνηκε η ανάγκη της ενότητας σε αυτή την ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για τον κλάδο.

Συγκεκριμένα, στις κάλπες προσήλθαν και ψήφισαν 511 άτομα, όταν στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις ο μέσος όρος προσέλευσης ήταν τα 250.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Πρώτος σε ψήφους αναδείχθηκε ο μέχρι πρότινος ταμίας του συλλόγου Γιώργος Κολλιόπουλος με 252 ψήφους, ο οποίος θα είναι κι αυτός που θα συγκαλέσει το νέο διοικητικό συμβούλιο, στα μέσα της επόμενης εβδομάδας για την συγκρότησή του  σε Σώμα. Τα μέλη της Διοίκησης θα ψηφιστούν από τους επτά νεοεκλεγέντες συμβούλους, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει ξεκαθαρίσει πόσοι θα είναι οι ενδιαφερόμενοι κυρίως, για τη θέση του προέδρου.

ΠΟΙΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ.

Πάντως, στο νέο Δ.Σ. εξελέγησαν νέα πρόσωπα, ενώ επανήλθαν και παλαιότερα μέλη του Δ.Σ. Ειδικότερα, μετά τον Γιώργο Κολλιόπουλο εξελέγησαν επίσης, οι, Αναστάσιος Γιατράς με 244 ψήφους, ο Γιώργος Κούλης  242, Παναγιώτης Ματθαιόπουλος  238, Δημήτρης Φάκαλος  237, Κώστας Σακκής  224, Γιάννης Ροδόπουλος  221. Επιλαχόντες: Ζώης Τζούδας 219, Θανάσης Παπανικολόπουλος  216.

 

 

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΛΛΙΟΠΟΥΛΟΣ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΛΗΣ

«Δύσκολη τριετία, χρειάζεται προσπάθεια»

 

 

Ο Γιώργος Κολλιόπουλος δήλωσε μετά τις εκλογές πως «Η πρωτιά σε έναν σύλλογο που είναι από τους πιο δυνατούς της χώρας, καταρχάς είναι τιμητική, γιατί δείχνει ότι παρόλο δεν είχες αξιώματα υψηλά, προέδρου, αντιπροέδρου ή γραμματέα, τα τρία προηγούμενα χρόνια, έτρεξες, σε πίστεψαν, σε αγάπησαν και ήσουν δίπλα τους. Αυτό βγήκε στην κάλπη και δεν αμφισβητείται. Θα είμαι δυο φορές δίπλα τους, όχι μία και πάντα θα ψάχνουμε λύσεις για το καλό κοινό. Επίσης, επειδή θα είναι δύσκολη τριετία για τον κλάδο μας, θέλει αγώνες και όταν λέω αγώνες εννοώ με Α κεφαλαίο».

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Κούλης δήλωσε πως «η πρωτοφανής συμμετοχή στις εκλογές είναι επιτυχία όλης της εστίασης, η οποία μόνο ενωμένη μπορεί να διεκδικήσει λύσεις στα προβλήματα του κλάδου μας. Ο ΣΚΕΑΝΑ είναι ο πρώτος σύλλογος πανελλαδικά με τέτοια δυναμική, καθώς έχει 26 εκλέκτορες στην ΠΟΕΣΕ. Η φωνή μας θα είναι ισχυρή, καθώς η ευθύνη είναι μεγάλη. Ευχαριστούμε όλους όσοι προσήλθαν στις κάλπες και θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανταποκριθούμε στο ρόλο μας».

Της Μαρίας Ορφανού

Ροή ειδήσεων

Advertisement