Connect with us

Ερασιτεχνικό

«Πράσινος» περίπατος…

Published

on

Το Πάτραι ξεκίνησε με το δεξί νικώντας στον πρώτο αγώνα μπαράζ για τη Γ’ Εθνική τον Πανθυρεατικό με 3-0

 

Σε υγιή περίπατο μετέτρεψε το πρώτο παιχνίδι μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική το Πάτραι καθώς επικράτησε με το ευρύ 3-0 του Πανθυρεατικού.

Το τελικό σκορ μοιάζει μικρό βάσει της εικόνας και των ευκαιριών που έχασε στην συνέχεια η ομάδα του Σταμάτη Σαρρή δείχνοντας ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Ο mvp δεν ήταν άλλος από τον Αυγερινό Δημητρακόπουλο ο οποίος σημείωσε τα δύο από τα τρία τέρματα ενώ θα μπορούσε να είχε πετύχει το λιγότερο ένα ακόμα γκολ.

ΤΟΝ «ΕΠΝΙΞΕ» ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ…

Το συγκρότημα του Σταμάτη Σαρρή με την έναρξη της αναμέτρησης έδειξε στον αντίπαλο ποιος είναι το «αφεντικό» της αναμέτρησης. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε μάλιστα στο 9’ της συνάντησης όταν η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι μετά από κεφαλιά που επιχείρησε ο Ηλίας Γεωργόπουλος.

Στο 16ο λεπτό ο πολύ καλός Μιχάλης Μιχαλόπουλος από αριστερά πραγματοποιεί τη σέντρα και με όμορφο μονοκόμματο σουτ ο Δημητρακόπουλος στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

Στο 39′ οι πράσινοι κερδίζουν πέναλτι καθώς ανατράπηκε ο Δημητρακόπουλος. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Νίκος Γραμματικόπουλος ο οποίος έστειλε σε αντίθετη γωνία τον πορτιέρο του Πανθυρεατικού κάνοντας το 2-0.

Ο αντίπαλος την πρώτη καλή στιγμή που δημιούργησε ήταν στο 41’ με το σουτ του Ράλλιου να μπλοκάρει ο Αναστασοβίτης.

Λίγο πριν οι δύο ομάδες πάνε στ’ αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου ο Ζέλος πραγματοποιεί τη σέντρα και ο Δημητρακόπουλος με κεφαλιά στέλνει την μπάλα και πάλι στα δίχτυα κάνοντας το 3-0.

ΕΡΙΞΕ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Το Πάτραι στην επανάληψη κατέβασε… ταχύτητα αν και θα μπορούσε πολύ εύκολα να σημειώσει ακόμα δύο γκολ.

Ωστόσο ο Πανθυρεατικός στο 47’ πραγματοποίησε τριπλή ευκαιρία εξ επαφής με τον Αναστασοβίτη να δηλώνει παρών και να καθαρίζει… κρατώντας το μηδέν στην εστία του.

Στο 49′ νέα πολύ μεγάλη ευκαιρία του Πάτραι με τον Γραμματικόπουλο με τον πορτιέρο του Πανθυρεατικού να κρατάει τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Το ίδιο έκανε και στο 59’ όταν μέσα από την περιοχή ο Δημητρακόπουλος με σουτ δεν κατάφερε να κάνει το προσωπικό του χατ τρικ.

Στην συνέχεια όλοι αρκέστηκαν σε αυτό το 3-0 με τους δύο προπονητές να πραγματοποιούν αρκετές αλλαγές, τον Μπεκιάρη να σφυρίζει την λήξη της αναμέτρησης και το Πάτραι να ξεκινάει με το δεξί τις υποχρεώσεις του.

ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ: Αναστασοβίτης, Γερογιάννης, Γιαννόπουλος, Ζέλος, Παπαγεωργίου (81′ Αθανασόπουλος), Αγριμάκης (46′ Μπακάλης), Δημητρακόπουλος, Μιχαλόπουλος (81′ Κάρδαρης), Σαμπανέι (61′ Αλεξανδρής), Γραμματικόπουλος (71′ Φούφουλας) Γεωργόπουλος.

ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ: Ν. Σαβουρδος, Κλεόπας, Κολοστούμπης, Καπράνος (65′ Π. Σαβουρδος) Αφανής, Αλλουπογιάννης (46′ Λυτριβης), Χατζηγιάννης (46′ Δημακος) Στρεμπας, Ράλλιος, Χαρμπαλής (77′ Σούρσος) Τακλής (46′ Αγγελόπουλος).

 

Ο ΜVP

Την στήλη του mvp κλέβει… ο Αυγερινός Δημητρακόπουλος, ο οποίος σημείωσε τα δύο από τα τρία τέρματα της ομάδας του. Ο επιθετικός του Πάτραι έχοντας την πείρα από τέτοια παιχνίδια έκανε το καθήκον του αν και θα μπορούσε να πετύχει ένα ακόμα γκολ το λιγότερο.

 

ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΜΥΡΤΣΟ

Η διοίκηση του Πάτραι πριν από την έναρξη της αναμέτρησης τίμησε τον Γιώργο Μύρτσο για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο αλλά και στην ομάδα των «πράσινων», της οποίας έχει φορέσει τη φανέλα στα πρώτα του επαγγελματικά βήματα. Τη βράβευση πραγματοποίησε ο γενικός αρχηγός Σπύρος Προσκεφαλάς που διακρίνεται στη φωτό μαζί τον τεχνικό διευθυντή Γιώργο Μητρόπουλο.

 

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

1η αγωνιστική

ΑΠΣ Πάτραι-Πανθυρεατικός     3-0

Παλληξουριακός-Πανγυθεατικός        0-0

Πανηλειακός-Τσιλιβή      3-0 α.α.

Ρεπό: Πανθουριακός.

ΕΠΟΜΕΝΗ

2η αγωνιστική (11/5)

Πανγυθεατικός-Πανηλειακός

Πανθουριακός-Παλληξουριακός

Τσιλιβή-ΑΠΣ Πάτραι 0-3 α.α.

Ρεπό: Πανθυρεατικός.

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΟΜΑΔΑ                  A         Ν         Ι           Η         Γ+        Γ-         Β

ΑΠΣ Πάτραι           1          1          0          0          3          0          3

Πανηλειακός          1          1          0          0          3          0          3

Παλληξουριακός   1          0          1          0          0          0          1

Πανγυθεατικός      1          0          1          0          0          0          1

Πανθουριακός       0          0          0          0          0          0          0

ΑΟ Τσιλιβή              1          0          0          1          0          3          0

Πανθυρεατικός      1          0          0          1          0          3          0

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement