Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Μοιραίος «επίλογος»-Εννιά μέρες μετά τον χαμό του πατέρα της, υπέκυψε στα βαριά τραύματά της η 19χρονη Ιωάννα, ενώ χθες κηδεύτηκε και ο 89χρονος παππούς της

Published

on

Συγκλονίζει το ξεκλήρισμα της πολύτεκνης οικογένειας από το Κάλφα του Δήμου Ερυμάνθου στην Αχαΐα. Χθες στις 3 τα ξημερώματα, η 19χρονη Ιωάννα, η γενναία μαχήτρια, υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά της, μετά το θανατηφόρο τροχαίο που στοίχισε ακαριαία την ζωή του 51χρονου πατέρα της Βασίλη Κωστόπουλου.

Οι πάντες προσεύχονταν για την Ιωάννα και οι δικοί της ήλπιζαν να γίνει το θαύμα και να βιώσουν τον πόνο της διπλής απώλειας. Δυστυχώς, όμως, η μοίρα τους επεφύλαξε άσχημο παιχνίδι. Τρεις κηδείες μέσα σε μία εβδομάδα! Την περασμένη Κυριακή αποχωρίστηκαν τον στυλοβάτη της οικογένειας, τον 51χρονο σύζυγο και πολύτεκνο πατέρα, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα στις 4 Μαΐου, την ώρα που το αυτοκίνητο που οδηγούσε, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη στην «111», κοντά στις Κυδωνιές. Εκεί, έμελλε να τραυματιστεί βαρύτητα και να υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις η 19χρονη Ιωάννα, το δεύτερο κατά σειρά από τα πέντε παιδιά της οικογένειας. Διασωληνώθηκε και εισήχθη για νοσηλεία στην ΜΕΘ του ΠΓΝΠ, με τους γιατρούς να κάνουν τα πάντα, αλλά δυστυχώς η μάχη αποδείχθηκε άνιση.

Μέσα στον ανείπωτο πόνο της, η οικογένεια Κωστόπουλου χθες κήδευσε και τον 89χρονο θείο της Κωνσταντίνο Κωστόπουλο, τον οποίο τα παιδιά τον θεωρούσαν παππού!
Σήμερα, στις 3 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Κάλφα θα γραφτεί ο τραγικός επίλογος και η πιο σκληρή στιγμή, καθώς θα αποχωριστούν για πάντα την Ιωάννα τους. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν το δράμα της τραγικής μάνας και των τεσσάρων αδελφών, αλλά και του θείου της, οι οποίοι έχουν όμως στο πλευρό τους όλο το χωριό.

Ν. ΜΠΑΝΤΟΥΝΑΣ: «ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ»
Ο πρόεδρος της Κοινότητας Κάλφα Νίκος Μπαντούνας δήλωσε στην «Γ» πως «είναι πρωτόγνωρο αυτό που συμβαίνει στο χωριό μας. Πρώτη φορά βιώνουμε αυτήν την ανείπωτη τραγωδία. Θρηνούμε τρεις απώλειες από την ίδια οικογένεια μέσα σε λίγες ημέρες. Είμαστε όλοι συντετριμμένοι κυρίως για την Ιωάννα, έναν Άγγελο που έφυγε άδικα πάνω στο άνθος της νιότης της». Η μοναδική παρηγοριά για την χαροκαμένη οικογένεια, είναι ότι πατέρας και κόρη θα είναι μαζί…

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement