Connect with us

Ποδόσφαιρο

Με νίκη «σιγουρεύει» την άνοδο-Το Πάτραι υποδέχεται σήμερα (17:00) στο γήπεδο Προσφυγικών τον Πανηλειακό

Published

on

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Μνήμες του παρελθόντος θα ζήσουν σήμερα (17:00) οι φίλαθλοι που θα βρεθούν στο γήπεδο Προσφυγικών, καθώς θα δουν αγωνιζόμενες δύο ομάδες, που κατά το παρελθόν τέθηκαν αντίπαλες στο πρωτάθλημα της τότε Γ΄ Εθνικής κατηγορίας με παίκτες, που μετέπειτα αγωνίστηκαν στην μεγάλη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο λόγος για το Πάτραι και τον Πανηλειακό, που οι δυο τους θα τα δώσουν όλα αυτή την αγωνιστική (5η) προκειμένου να πάρουν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, η κάθε μια ομάδα για δικούς της λόγους, καθώς σκοπός τους είναι τη νέα χρονιά να αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

ΖΗΤΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Το ιστορικό Πάτραι, έχοντας πραγματοποιήσει έως τώρα πολύ καλή πορεία, θέλει να τη συνεχίσει και για αυτό ακριβώς τον λόγο οι διοικούντες την ομάδα ζητούν τη βοήθεια του κόσμου και θέλουν την αμέριστη συμπαράστασή του, προκειμένου οι φίλαθλοι με τη φωνή τους να δώσουν ώθηση στους ποδοσφαιριστές για να φτάσουν στην επιτυχία.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤ. ΣΑΡΡΗ

Οι πράσινοι από την πλευρά τους, δεν αντιμετωπίζουν κανένα αγωνιστικό πρόβλημα κι άπαντες είναι στη διάθεση του προπονητή Σταμάτη Σαρρή, που μιλώντας στη «Γ» για τη σημερινή αναμέτρηση είπε: «Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, ωστόσο θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, έτσι ώστε να κάνουμε ένα ακόμη βήμα, προς τον στόχο, που έχουμε θέσει. Ο αντίπαλός μας είναι πολύ καλή ομάδα και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από το ξεκίνημα έως και τη λήξη του παιχνιδιού, διότι εάν τον αφήσεις ελεύθερο, μπορεί να σου κάνει τη ζημιά».

ΜΕ… ΦΟΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ

Στον αντίποδα ο Πανηλειακός έρχεται με… φόρα στην αχαϊκή πρωτεύουσα και στόχο έχει να πάρει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Μιλώντας από την πλευρά του στη «Γ» ο προπονητής Ανδρέας Τρυφωνόπουλος (έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν στον Πατραϊκό), ανέφερε: «Ερχόμαστε στην Πάτρα για να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, όπως είναι το ιστορικό Πάτραι.

Στόχος μας να βρισκόμαστε στην τριάδα του βαθμολογικού πίνακα, αλλά καλούμαστε να τα διαχειριστούμε σωστά, καθώς μετά τον σημερινό αγώνα, ακολουθεί ένα ακόμη δύσκολο την προσεχή Κυριακή στην Καλαμάτα και σε δύο αγωνιστικές, παίζουμε μια χρονιά ολόκληρη». Και πρόσθεσε: «Είμαστε υποχρεωμένοι και καλούμαστε να κυνηγήσουμε τον στόχο, που έχουμε βάλει κι αυτοί είναι οι τρεις βαθμοί. Σημαντικό ρόλο στην αναμέτρηση και για τις δύο ομάδες κυρίως θα παίξει η αφόρητη ζέστη, καθώς λόγω του πλαστικού χλοοτάπητα η θερμοκρασία θα είναι αφόρητη κι αυτό θα επηρεάσει όλους τους παίκτες».

Και κατέληξε: «Θα είναι χαρά για εμένα, καθώς θα βρεθώ σε ένα γήπεδο, που το γνωρίζω καλά, όπως είναι αυτό των Προσφυγικών και παράλληλα θα έχω την ευκαιρία να δω φίλους από τα παλιά, αλλά και παλαιότερους παίκτες, που τώρα αγωνίζονται στο Πάτραι και ήμασταν συμπαίκτες σε άλλους συλλόγους».

ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΣΕ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΣΙΓΚΡΗΛΑ

Οι φίλαθλοι που θα βρεθούν στο γήπεδο Προσφυγικών, θα έχουν την ευκαιρία να έχουν στραμμένο το βλέμμα τους σε δύο ποδοσφαιριστές, που θεωρούνται τα «βαριά» ονόματα. Ο λόγος για τον Αυγερινό Δημητρακόπουλο, που έχει σημειώσει έως τώρα τέσσερα τέρματα στους αγώνες μπαράζ, ενώ ένα έχει σημειώσει ο Δημήτρης Τσίγκρηλας για λογαριασμό του Πανηλειακού και πέρυσι φόρεσε τη φανέλα της Παναχαϊκής.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΑΜΑΛΙΑΔΑ

Ο Γιώργος Παναγιωταράς του συνδέσμου Αθηνών θα διευθύνει τον σημερινό αγώνα, ωστόσο αυτό που προβληματίζει τους διοικούντες την ομάδα και προκαλεί ερωτηματικά στην αχαϊκή ομάδα, είναι το γεγονός ότι ο «ρέφερι» της αναμέτρησης έχει καταγωγή από την γειτονική Ηλεία και συγκεκριμένα από την Αμαλιάδα. Βοηθούς θα έχει τους Μαραθωνίτη και Μητράκο, όλοι από τον ίδιο σύνδεσμο.

ΚΑΙ… ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟ ΑΣΤΡΟΣ

Εκτός του αγώνα, Πάτραι-Πανηλειακός, υπάρχει και η συνάντηση Πανθυρεατικός-Πανθουριακός και σίγουρα οι δύο ομάδες θα… ρίχνουν ματιές στο συγκεκριμένο αγώνα, μαθαίνοντας την εξέλιξή του, ενώ το καθιερωμένο ρεπό θα κάνει ο Πανγυθεατικός. Αντίθετα, ο Παλληξουριακός παίρνει άκοπα (3-0 α.α.) τους τρεις βαθμούς από τον ΑΟ Τσιλιβή που δεν συμμετέχει.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΟΜΑΔA                 Ν             Ι               Η             Γ+           Γ-            Β

ΑΠΣ Πάτραι        4              3              1              0              9              2              10

Πανηλειακός     4              3              1              0              6              1              10

Πανθουριακός  3              1              2              0              5              2              5

Πανγυθεατικός 4              0              3              1              1              2              3

Παλληξουριακός              3              0              2              1              1              2              2

Πανθυρεατικός 3              0              1              2              1              5              1

ΑΟ Τσιλιβή         3              0              0              3              0              9              0

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement