Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Καλείται να πληρώσει 502 ευρώ με κοινωνικό τιμολόγιο!

Published

on

 

Ηλεκτρο-σοκ για 94χρονο συμπολίτη μας καθώς ο λογαριασμός ηλεκτρικού ρεύματος που καλείται να πληρώσει εξαιτίας της ρήτρας αναπροσαρμογής καλείται να πληρώσει 520 ευρώ!

Πρόκειται για 94χρονο, ο οποίος διαμένει σε σπίτι 75 τετραγωνικών μέτρων στην Πάτρα, έχει κοινωνικό τιμολόγιο και το προηγούμενο δίμηνο – όπως είχε γράψει η «Γ»- είχε κληθεί να πληρώσει 650 ευρώ, δηλαδή 30 ευρώ πάνω από τη σύνταξή του!

«Σε ένα τετράμηνο ο ηλικιωμένος συμπολίτης μας έχει καταβάλλει 1.200 ευρώ μόνο για το λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος. Πώς θα ζήσει αυτός ο άνθρωπος; Πώς θα αγοράσει τα φάρμακά του και θα καλύψει τις απόλυτα βασικές του ανάγκες» διερωτάται ο συμπολίτης μας λογιστής Δημήτρης Μπόκαρης, ο οποίος αναδεικνύει μέσω της «Γ» την πτυχή ενός ιδιαίτερα ευαίσθητου για την κοινωνία μας ζήτημα.

«Είναι πρωτόγνωρο αυτό που συμβαίνει με την ρήτρα αναπροσαρμογής. Πόση, άραγε, θα είναι η επιστροφή που θα του εγκριθεί; Θα καλυφθεί αυτό το μεγάλο ποσό για έναν συμπολίτη μας που έχει ήδη ενταχθεί στο κοινωνικό τιμολόγιο. Και δεν είναι η μοναδική κραυγαλέα περίπτωση στην περιοχή μας», προσθέτει ο κ. Μπόκαρης, τονίζοντας πως πολλοί αδυνατούν να προσφύγουν στην Δικαιοσύνη εξαιτίας του κόστους που απαιτείται.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement