Connect with us

Στοίχημα

Με «όπλο» την εμπειρία η Κέρμπερ

Published

on

Με «όπλο» την εμπειρία η Κέρμπερ

Δεν έχουμε παράπονο από το τένις μέχρι ώρας στα κορτ του Παρισιού, καθώς το ένα ταμείο διαδέχεται το άλλο. Ο Μεντβέντεφ παρότι είχε κάποια θέματα στο σερβίς του, νίκησε άνετα με 3-0 τον Ντζέρε και μας επιβεβαίωσε. Συνέχεια σήμερα με τη πρώτη μέρα του 3ου γύρου στα μονά. Μάθε για τις αθλητικές μεταδόσεις σήμερα.

Στο γυναικείο ταμπλό υπάρχουν πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και μια εξ’ αυτών είναι ανάμεσα στη πρώην νούμερο 1 του κόσμου, Αντζελίκ Κέρμπερ και την πάντα επικίνδυνη Λευκορωσίδα Αλιαξάντρα Σάσνοβιτς.

ΑΝ. ΚΕΡΜΠΕΡ: Δεν είναι και πάρα πολλές οι τενίστριες στην ιστορία του αθλήματος που έχουν κατακτήσει όλα τα Γκραν Σλαμ από μια φορά. Η σπουδαία Αντζελίκ Κέρμπερ θέλει μόνο το Ρολάν Γκαρός για να συμπληρώσει τη 4άδα και σε μια από τις τελευταίες της μεγάλες προσπάθειες φέτος, αισιοδοξεί πως μπορεί να φτάσει μέχρι τέλους. Ξεκίνησε πολύ καλά τη χωμάτινη σεζόν, έκανε δυο νίκες στο Παρίσι και επόμενο εμπόδιο είναι η Σάσνοβιτς. Η Γερμανίδα νούμερο 17 αυτή τη στιγμή, δείχνει πανέτοιμη για τη περίσταση, έχοντας μπει ήδη στα 34 της.

ΑΛ. ΣΑΣΝΟΒΙΤΣ: Φτάνοντας για πρώτη φορά στη καριέρα της στο 3ο γύρο του Ρολάν Γκαρός, η Αλιαξάντρα Σάσνοβιτς γνωρίζει πως θα κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα στη καριέρα της αν φτάσει μια ανάσα από τα προημιτελικά ενός Γκραν Σλαμ. Η Λευκορωσίδα είναι ανάμεσα στις αθλήτριες που έχουν τιμωρηθεί να παίζουν χωρίς τη σημαία τους (ελέω πολέμου), όμως παλεύει για τον εαυτό της και στο προηγούμενο γύρο άφησε εκτός την πολύ δυνατή Έμα Ραντουκάνου. Η επόμενη αντίπαλός της, Κέρμπερ, έχει την ικανότητα να της βάλει δύσκολα, όμως η αθλήτρια από το Μινσκ θα τα δώσει όλα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν έχουμε δει και λίγες εκπλήξεις στο γυναικείο ταμπλό ως ώρας, όμως αυτό δε μας αποθαρρύνει από τις επιλογές μας. Η Κέρμπερ διανύει μια εξαιρετική περίοδο, νίκησε ήδη μια φορά τη Σάσνοβιτς πριν 9 μέρες και μπορεί να το ξανακάνει. Επιλογή η νίκη της Γερμανίδας στο 1.93 της Bet365.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ροή ειδήσεων

Advertisement