Connect with us

Ποδόσφαιρο

ΜΠΡΟΥΝΟ ΛΙΠΙ: Επιστρέφει στη δράση…

Published

on

 

Στην αγωνιστική δράση επιστρέφει ο έμπειρος ποδοσφαιριστής Μπρούνο Λίπι.

Ο υψηλόσωμος ποδοσφαιριστής πέρυσι δεν αγωνίστηκε σε κάποια ομάδα καθώς βρισκόταν στην Κύπρο για επαγγελματικές υποχρεώσεις. Ο ίδιος ωστόσο έκανε προπονήσεις με τον σύλλογο Ε.Ν.Υ. Διγενή Ύψωνα και φέτος είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση.

Ο Ε.Ν.Υ. Διγενή Ύψωνα φέτος πήρε την άνοδο και επιστρέφει στην Β’ Εθνική ενώ κατέκτησε και το Κύπελλο. Ο Μπρούνο θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας της Κύπρου και επιστρέφει στην ουσία και στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής στην Κύπρο έχει βρει τους ρυθμούς του και αισθάνεται ιδιαίτερα χαρούμενος που του έρχονται όλα όπως θέλει στη ζωή του και το σίγουρο είναι ότι θα «μαγέψει» με τις ικανότητες και το πάθος που διαθέτει σε κάθε αναμέτρηση και τους Κύπριους.

Το βιογραφικό του Μπρούνο Λίπι είναι «βαρύ» καθώς έχει αγωνιστεί στους Νέους Εργοτέλη, ενώ παράλληλα ήταν και διεθνής με την U-19 της Αλβανίας.

Μετέπειτα αγωνίστηκε στο ιταλικό πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής Portomansue. Στην Αλβανία, όπου και κατάγεται αγωνίστηκε με την KF Bylis Ballsh, την FK Laci και την Φλαμουρτάρι. Έχει φορέσει την φανέλα της Θύελλας Πατρών, της Αναγέννησης Ψαθοπύργου, της Αχαϊκής, του Διαγόρα, της Καλαμάτας, την Καλλιθέας και του Κατασταρίου.

Να θυμίσουμε ότι τελευταία φορά που ο Μπρούνο Λίπι αγωνίστηκε στην Αχαΐα ήταν με την ομάδα της Αχαϊκής. Την επόμενη χρονιά ωστόσο αποχώρησε από την Ελλάδα πηγαίνοντας στην Κύπρο καθώς είχε μια πολύ καλή επαγγελματική πρόταση.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement