Connect with us

Παναχαϊκή

Χαρούμενος και ευδιάθετος

Published

on

Ο επικεφαλής των επενδυτών Άστον Μπέιλι μίλησε στη «Γ» για το τώρα και το μετά της Παναχαϊκής

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ “Γ’

Η Παναχαϊκή πήρε δίκαια την άνοδο επιστρέφοντας στα «σαλόνια» της Super League 2. Μια άνοδος που συνδυάστηκε με καλή απόδοση και δύο σπουδαία «διπλά» στη Βόρεια Ελλάδα με Μακεδονικό και Αγροτικό Αστέρα.

Ο στόχος όμως όπως πολλάκις έχουμε αναφέρει δεν είναι η Παναχαϊκή να διεκδικήσει την άνοδο παίρνοντας ένα οποιοδήποτε εισιτήριο. Αυτή τη θέλει κατακτώντας την πρώτη θέση στην ειδική βαθμολογία των μπαράζ. Δηλαδή να την πάρει ως πρωταθλήτρια, κάτι που σχεδόν έχει καταφέρει. Και αναφέρουμε σχεδόν διότι την Κυριακή θέλει μια ακόμα νίκη κόντρα στον ΠΑΟ Ρουφ στο τελευταίο παιχνίδι εντός της Αγυιάς. Αν η νίκη αυτή έρθει ακόμα και να χάσει στην αυλαία των μπαράζ από την Προοδευτική δεν χάνει την πρωτιά.

Η άνοδος ήρθε, ο στόχος επετεύχθη, τι γίνεται όμως με την επόμενη ημέρα; Ο γράφων συνάντησε τυχαία τον επικεφαλής των επενδυτών Άστον Μπέιλι ο οποίος έδειχνε ευδιάθετος και φυσικά πολύ χαρούμενος που η Παναχαϊκή πέτυχε το στόχο της. «Είμαι πολύ χαρούμενος που πετύχαμε τον στόχο μας. Επίσης είμαι χαρούμενος που βρέθηκα και πάλι στην Πάτρα, που αρχίζω και δένομαι πραγματικά πολύ με αυτό τον τόπο αλλά και με τους φιλάθλους της ομάδας» τόνισε ο Μπέιλι. Σε ερώτημα της «Γ» ότι τώρα που ο στόχος πραγματοποιήθηκε αν έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά επισήμανε: «Ήδη είχαμε ξεκινήσει να προγραμματίζουμε την επόμενη χρονιά. Όχι σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι γιατί ακόμα είναι νωρίς να μιλάμε γι’ αυτό αλλά όλα τα υπόλοιπα που αφορούν το «χτίσιμο» του Συλλόγου. Εμείς είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε να είμαστε. Όλα θα τα τακτοποιήσουμε».

Ο Άστον Μπέιλι στο λίγο χρόνο που είχαμε έδειξε ότι πραγματικά θέλει να φτάσει την Παναχαϊκή στην Super League 1 και δεν ένιωσε καθόλου άβολα σε όποια ερώτηση και αν του κάναμε.

Ο επικεφαλής των επενδυτών θα παραμείνει στην Πάτρα μέχρι και την Κυριακή βλέποντας και το παιχνίδι των κοκκινόμαυρων με τον ΠΑΟ Ρουφ και εν συνεχεία θα αναχωρήσει για την Αμερική.

 

Συγχαρητήρια από τις ομάδες της ΕΠΣΑ

Αρκετές είναι οι ομάδες του τοπικού ποδοσφαίρου που από χθες αποστέλλουν συγχαρητήρια στην Παναχαϊκή που πέτυχε τον στόχο της. Αυτές είναι ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου, ο Ατρόμητος, το ΑΠΣ Πάτραι και η Αναγέννηση Ψαθοπύργου.

 

«ΠΑΤΡΑ ΕΝΩΜΕΝΗ»

Ο επικεφαλής Νίκος Παπαδημάτος και όλα τα μέλη της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» συγχαίρουν την ποδοσφαιρική ομάδα της Παναχαϊκής για την επιστροφή της στη Super League 2. Η επιτυχία των παικτών, του προπονητικού επιτελείου και της διοίκησης, μας κάνει όλους υπερήφανους, καθώς η θέση της Παναχαϊκής δεν είναι στη Γ΄ Εθνική, αλλά στα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Παράλληλα, θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια και στους φίλους της ομάδας που στάθηκαν, στέκονται και θα συνεχίσουν να στέκονται στο πλευρό της Παναχαϊκής.

 

Παναχαϊκή Γ.Ε. 

Η ερασιτεχνική Παναχαϊκή εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

«Συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέβαλαν για την άνοδο της ομάδας μας στη Β’ Εθνική. Τον πρώτο λόγο αυτών των συγχαρητηρίων έχουν οι αθλητές μας, ενώ ιδιαίτερη μνεία θα κάνουμε για τον Πέτρο Σταθάκη που με πάθος, αγάπη και υπομονή συνέβαλε τα μέγιστα, κάνοντας και εμάς υπερήφανους για την επιλογή μας και την εμπιστοσύνη που δείξαμε στο πρόσωπό του. Καρτερικότητα και υπομονή, θα έλθουν καλύτερα χρόνια».

 

 Άνοιξε και πάλι το περίπτερο

Η διοίκηση της Παναχαϊκής θέλει στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας την Κυριακή με τον ΠΑΟ Ρουφ να έχει τον κόσμο στο πλευρό της έτσι ώστε όλοι μαζί να πανηγυρίσουν και επίσημα την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Έτσι λοιπόν αποφάσισε να ανοίξει και πάλι το περίπτερο στην Πλατεία Γεωργίου για να προμηθευτούν οι φίλοι το εισιτήριό τους αλλά και τα προϊόντα του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το περίπτερο της Παναχαϊκής στην Πλατεία Γεωργίου θα ανοίξει το απόγευμα της Πέμπτης (2/6)! Συγκεκριμένα, από τις 18:30 έως τις 21:00 θα μπορείτε να προμηθευθείτε εισιτήρια για το ματς με τον ΠΑΟ Ρουφ (5/6 – 17:30) και φυσικά προϊόντα της ομάδας μας.

Στο περίπτερο θα δώσουν το «παρών» τα διοικητικά στελέχη της ομάδας μας Άστον Μπέιλι και Πέτρος Σταθάκης, καθώς επίσης ο προπονητής της Παναχαϊκής Σούλης Παπαδόπουλος, αλλά και αντιπροσωπεία των παικτών.

Σας περιμένουμε όλους στο κοκκινόμαυρο περίπτερο να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την άνοδο στη Super League 2 και να συνομιλήσετε με τους πρωταγωνιστές της ανόδου».

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement