Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Δρόμος ανοικτός και ασφαλής-Ικανοποίηση Μπονάνου για την ολοκλήρωση ανακατασκευής της παραλιακής στο Ακταίο

Published

on

«Θύμιζε Χάρκοβο, έναν βομβαρδισμένο δρόμο. Τα καταφέραμε και σήμερα όπως είχαμε υποσχεθεί ασφαλτοστρώθηκε», ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος με αφορμή την ολοκλήρωση της ανακατασκευής της παραλιακής οδού από Ακταίο έως Άγιο Βασίλειο.

Ο δρόμος είχε υποστεί τεράστιες ζημιές από την κακοκαιρία του χειμώνα και ήταν απροσπέλαστος, ωστόσο, ανακατασκευάστηκε εγκαίρως και πλέον είναι ασφαλής.

«Η πολιτική προστασία της Περιφέρειας μας έδρασε σε συνεργασία με τις τεχνικές υπηρεσίες και τον α’ βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης. Αποκαταστάθηκε έστω και προσωρινά μια από τις ομορφότερες διαδρομές της περιοχής μας. Έχουμε την κουλτούρα της συνεργασίας για το έργο, ενώ προτεραιότητα μας είναι η ασφάλεια των πολιτών Δεν σταματάμε εδώ, όμως νοιώθουμε την χαρά για το αποτέλεσμα και την μοιραζόμαστε μαζί σας.

Το καλοκαίρι ξεκίνησε, οι επισκέψεις στην περιοχή θα αυξηθούν και δεν θα ντρεπόμαστε σαν κάτοικοι για μια καταστροφή που φαινόταν δύσκολα αναστρέψιμη», ανέφερε ο κ. Μπονάνος και διευκρίνισε για ακόμη μία φορά πως το έργο της αποκατάστασης πληρώθηκε από την Περιφέρεια με την αποφασιστική συμμετοχή της πολιτικής προστασίας.
Nα σημειωθεί πως το έργο αποκατάστασης του παραλιακού δρόμου αποτέλεσε προσωπικό στοίχημα του κ. Μπονάνου, ο οποίος συνεργάστηκε με τον Δήμο Πατρέων και παρακολουθούσε από κοντά την εξέλιξη και την πρόοδο των εργασιών, παρεμβαίνοντας κάθε φορά που το έκρινε απαραίτητο.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement