Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Ένταση στην Γενική Συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου (ΒΙΝΤΕΟ)

Published

on

Σε εξέλιξη βρίσκεται η εκλογική γενική συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών.

Η συνέλευση πραγματοποιείται στα γραφεία του Συλλόγου με ένταση καθώς πολλοί διερωτώνται γιατί στις φετινές εκλογικές διαδικασίες ορίστηκε ότι για να έχουν δικαίωμα ψήφου τα μέλη πρέπει να καταβάλλουν 30 ευρώ, ενώ στις προηγούμενες, μόνο 10 ευρώ.

Δείτε βίντεο:

 

Tα θέματα τα οποία θα συζητηθούν είναι τα εξής:

  1. Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης
  2. Ενημέρωση για την τρέχουσα πολιτική, κοινωνική κατάσταση και αιτήματα του εμπορίου
  3. Ορισμός ημερομηνίας αρχαιρεσιών του Συλλόγου για Δ.Σ., αντιπροσώπων στην ΟΕΣΠ και την ελεγκτική επιτροπή, θέματα αυτής
  4. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής
  5. Διαγραφές Μελών.

Υπενθυμίζουμε, ότι στις εκλογές αναμένεται να συμμετέχουν έξι συνδυασμοί, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο συνεργασιών, είτε προεκλογικά, είτε μετεκλογικά. Συγκεκριμένα, πλην της «Ενωτικής Διεκδικητικής Κίνησης Εμπόρων» με επικεφαλής τον απερχόμενο πρόεδρο, Γιώργο Βαγενά, ο οποίος θα ηγηθεί του συνδυασμού και στις προσεχείς εκλογές, έχουν ανακοινωθεί ο συνδυασμός «Ενωτικό Πατρινό Εμπόριο» με επικεφαλής τον πρώην πρόεδρο, Κώστα Ζαφειρόπουλο, η «Εμπορική Ανανέωση» με ιδρυτικά μέλη, τον Γιάννη Ρούπα, τον Τάκη Γουρδούπη και τον Μιχάλη Παντελή, η «Πνοή» με επικεφαλής τον Σωτήρη Γαλάνη, η «Λαϊκή Συσπείρωση» με  κυρίαρχο πρόσωπο τον Κώστα Τηλιγάδη, ενώ δεδομένη είναι και η υποψηφιότητα του Μάκη Κατσιγιάννη, ο οποίος προχωρά τη στελέχωση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού με τον οποίο θα πάρει μέρος στις εκλογές.

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement