Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Συνεργασίες

Οι άνθρωποι της Interamerican συμμετείχαν σε εθελοντικές δράσεις για το Περιβάλλον

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, η  Interamerican, ως μέλος της πρωτοβουλίας “Just Go Zero”, οργάνωσε σε συνεργασία με την Polygreen και την υποστήριξη της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Αθηναίων, μια εκπαιδευτική εθελοντική δράση συμβολικού καθαρισμού σε έναν από τους ομορφότερους λόφους της Αθήνας, τον λόφο Φιλοπάππου στον οποίο συμμετείχαν εργαζόμενοι, συνεργάτες και φίλοι της εταιρίας. Οι συμμετέχοντες και οι συμμετέχουσες είχαν την ευκαιρία, πέρα από τον καθαρισμό της περιοχής, να εφαρμόσουν τις αρχές της κυκλικής οικονομίας, ώστε τα συλλεχθέντα υλικά να αποκτήσουν μια δεύτερη ζωή μέσω της σωστής διαδικασίας διαχωρισμού τους. Παράλληλα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μοναδικό πολιτιστικό δρώμενο, με απαγγελία ποιημάτων σχετικά με τη φύση, έχοντας μουσική υπόκρουση αρχαϊκή λίρα. 

Η δεύτερη περιβαλλοντική δράση, που οργανώθηκε με την ομάδα Beach Cleaning,  αφορούσε στον καθαρισμό της παράκτιας και υποθαλάσσιας περιοχής στην παραλία του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, στο Νέο Φάληρο. 

Η Χρύσα Ελευθερίου, Sustainability and Stakeholders Relations Leader του ομίλου Interamerican, δήλωσε: Οι άνθρωποι της Interamerican, ως εργαζόμενοι σε μια ασφαλιστική εταιρία, έχουν  στο επιχειρηματικό dna τους την έννοια της φροντίδας, της πρόληψης και της προστασίας. Στην εταιρία υπάρχει μακρά παράδοση στην οργάνωση και συμμετοχή σε εθελοντικές δράσεις που συμβάλουν στην πραγματική κατανόηση των αναγκών της κοινωνίας  και στην ανάπτυξη πνεύματος ομαδικότητας και συλλογικότητας μεταξύ των συναδέλφων με στόχο την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών, την προσφορά στον συνάνθρωπο και τη διαφύλαξη της μοναδικής ομορφιάς της χώρας μας.


Ροή ειδήσεων

Advertisement