Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Μεταθέσεις και τοποθετήσεις δικαστών και εισαγγελέων

Published

on

To Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο σε πρόσφατη συνεδρίαση του, αποφάσισε τος μεταθέσεις και τοποθετήσεις δικαστών και εισαγγελέων.
Αναφορικά με τις τοποθετήσεις αλλά και τις μεταθέσεις προς και από την Πάτρα, η «εικόνα» έχει ως εξής:

ΑΝΤΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΕΦΕΤΩΝ
Από την Πάτρα στη Λάρισα ο Χρήστος Θ. Καραγιάννης και από την Πάτρα στην Αθήνα η Αλεξάνδρα Α. Κοσμά

ΝΕΟΠΡΟΑΧΘΕΝΤΕΣ ΑΝΤΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΕΦΕΤΩΝ

Στην Πάτρα τοποθετείται ο Παναγιώτης-Δαυίδ Τριανταφύλλου

ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ
Από την Πάτρα μετατίθεται στα Τρίκαλα η Στυλιάνη Α. Μπογδάνη, ενώ από την Κεφαλληνία στην Πάτρα, η Ελένη Ν. Αργυροπούλου

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ
Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών, τοποθετείται η νεοπροαχθείσα, Ευγενία Ε. Μαγκλάρα

ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΑΝΤΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ
Από τον Βόλο στην Πάτρα η Ειρήνη-Δάφνη Σακελλαείου-Φιλοσώφ, από την Σπάρτη στην Πάτρα ο Ιωάννης Θ. ΠΑπαθανασίου, από την Πάτρα στην Αθήνα η Άρτεμις Ι. Τσοπελογιάννη

ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΦΕΤΩΝ
Από την Πάτρα μετατίθενται: Στην Κέρκυρα η Ευανθία-Ευαγγελία Δαρκούδη και η Ελένη Β. Σταμπουλίδου, στον Πειραιά ο Αντώνιος Αλαπάντας, στην Θράκη η Πολυξένη-Μαρία Παπασαραντοπούλου και η Δέσποινα Γ. Ρασιδάκη.

NEΟΠΡΟΑΧΘΕΝΤΕΣ ΕΦΕΤΕΣ
Στο Εφετείο Πατρών τοποθετούνται οι νεοπροαχθέντες εφέτες: Μάρθα Αρ. Γαλαριώτου, Μαρία-Θεοδώρα Βρετού, Ελένη Γ. Λυμπεροπούλου, Απόστολος Ι Κολώνης, Νικόλαος Ι. Μανιώτης, Αικατερίν Δ. Λούδη.

ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ
Η Αικατερινη Λ. Τσουρούτη από την Ηλεία στο Πρωτοδικείο Καλαβρύτων, ο Σταύρος Κουκουγιάννης από την Πάτρα στη Λάρισα, η Αμαλία Γ. Καραμήτρου από την Πάτρα στην Χαλκιδική, η Μαρία Β. Κριτσινέλια από την Αθήνα στην Πάτρα, η Ζωή Ν. Γαλούνη από την Αθήνα στην Πάτρα και η Αικατερίνη Μ. Καρτσιούνη από την Αθήνα στην Πάτρα.
ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ
Από την Πάτρα στο Αίγιο η Ευαγγελία Χ. Ψυχάρη και από την Ηλεία στην Πάτρα η Αγγελική Χ. Γασπαράτου, από την Πάτρα στην Αθήνα η Δήμητρα Θ. Κόλλια.
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΕΣΔΙ
Εξάλλου τοποθετήθηκαν στο Πρωτοδικείο Πατρών οι απόφοιτοι της Εθνικής Σχολής Δικαστών, Αλέξιος-Κων)νος Ξηρόφωτος, Νικόλαος Μπαρούμας, Κανέλλα Καπουτσή, Αλεξάνδρα Βλασακούδη.+

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement