Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Το Καραμανδάνειο στο Δημοτικό Συμβούλιο

Published

on

Συνεδριάζει μεθαύριο στις 4.30 το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Πατρέων με πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη τις εξελίξεις στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων.

Σχετική ενημέρωση θα κάνει ο Δήμαρχος Πατρέων, και πρόεδρος του Δ.Σ. του νοσηλευτικού ιδρύματος, Κώστας Πελετίδης. Άλλα θέματα που θα συζητηθούν είναι η υποχρεωτική Αναμόρφωση Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ.) Δήμου
Πατρέων έτους 2022, η συγκρότηση επιτροπών παρακολούθησης- παραλαβής προμηθειών και παραλαβής υπηρεσιών, η αποδοχή και έγκριση απόδοσης χρηματικού ποσού 547.926,87€ στους νόμιμους εκπροσώπους των Σχολικών Επιτροπών, η μίσθωση ακινήτου για το 25ο Νηπιαγωγείο, ο καθορισμός ως πεζόδρομου της οδού Χριστοπούλου, κ.α.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ

Εξ άλλου αύριο στις 11.30 το πρωί συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Πατρέων με τηλεδιάσκεψη. Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι η έγκριση δημοπράτησης της ενεργειακής αναβάθμισης του 13ου ΓΕΛ, 9ου Γυμνασίου και 1ου Εσπερινού Γυμνασίου, του 5ου Δημοτικού και του 1ου- 9ου Επαγγελματικού Λυκείου, κ.α.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement