Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΜΠΟΡΩΝ ΠΑΤΡΑΣ: Να απομακρυνθεί τώρα ο σεκιούριτι απ’ τις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου

Απαράδεκτες πρακτικές από τον πρώην πρόεδρο του ΔΣ

Published

on

 

 

Την απαράδεκτη ενέργεια του πρώην προέδρου του Γιώργου Βαγενά να φέρει σεκιούριτι στις, εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας που ξεκίνησαν σήμερα και ολοκληρώνονται την Πέμπτη, καταγγέλλει με ανακοίνωσή της, η “Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων”. 

Με τη γελοία δικαιολογία της τήρησης των μέτρων για τον κορονοϊό, ο απερχόμενος πρόεδρος παρέδωσε το μητρώο του συλλόγου για έλεγχο στον σεκιούριτι (!), όταν σε συνέχεια της απαράδεκτης πρακτικής του και ως πλειοψηφών συνδυασμός, προχώρησε αναφανδόν σε διαγραφές το προηγούμενο διάστημα, χωρίς έγκριση της Γενικής Συνέλευσης του οργάνου, προκειμένου να ελέγξει τις εκλογές. 

Για τα παραπάνω, η “Αγωνιστική Συνεργασία”, να τονίζει:  

“Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη ενέργεια του κ. Βαγενά να φέρει σεκιουριτά στις αρχαιρεσίες του Εμπορικού Συλλόγου. 

Τα συνδικαλιστικά όργανα δεν χρειάζονται «φύλαξη» για να κάνουν τις αρχαιρεσίες τους. Τα ίδια τα μέλη του συλλόγου εξασφαλίζουν τις διαδικασίες, δεν είναι ευθύνη του σεκιούριτι να κάνει έλεγχο ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει, υπάρχει δικαστικός και εφορευτική επιτροπή. Να απομακρυνθεί τώρα ο σεκιούριτι. 

Επιπλέον ο κ. Βαγενάς προσθέτει ονόματα στο μητρώο, συνεχίζοντας την προσπάθεια να ελέγξει η παράταξη του τον ΕΕΣΠ αφήνοντας εκτός μητρώου εκατοντάδες συναδέλφους. Οι πρακτικές αυτές παραπέμπουν σε άλλες εποχές και καλούμε όλους τους αυταπασχολούμενους, τους μικρούς επαγγελματίες να τις καταδικάσουν”.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement