Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Το 24ο BEERING και το 5ο ROYAL ENFIELD από τη Λέσχη Κλασικής Μοτοσυκλέτας Πάτρας

Δημοσιεύθηκε

στις

Επιτέλους, το 24ο BEERING και το 5ο ROYAL ENFIELD είναι προ των πυλών. Ένας θεσμός που κρατάει 24 χρόνια, παρέα με τη φετινή εκδήλωση.

H πιο μακροβιότερη γιορτή κλασικής  μοτοσυκλέτας από την Λέσχη Κλασικής Μοτοσυκλέτας Πατρας (γνωστής σε όλους ως  ΛΕΚΛΑΜΠ ), που συνδυάζει ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ,ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ μπύρας και live μουσικής τσε ένα μοναδικό διήμερο  DEADBEAT ESCAPEMENT , MAVRO PROSOPEIΟ MUDDY ROADS NOT ANY MORE, 25 και 26 Ιουνίου 2022 στον μαγευτικό και δροσιστικό NEROPOLIS, στον Αλισσό Αχαϊας, 22 χιλιόμετρα μετά την Πάτρα από την παλιά εθνική οδό προς Κάτω Αχαΐα, στο κάμπινγκ “Neropolis Water Park Alissos”.

Το κάμπινγκ διαθέτει χώρους για σκηνές, έχει νεροτσουλήθρες, μπαρ, εστιατόριο και τεράστιο πάρκινγκ, που ο καθένας μας  μπορεί να παρκάρει τη μοτοσικλέτα ή γενικά το όχημά του άφοβα. Η εκδήλωση είναι  διήμερη 25 και 26 Ιουνίου (τελευταίο Σαββατοκύριακο του μήνα). Το πρωί του Σαββάτου  από τις 10 το πρωί και μέχρι τις 10 το βράδυ, υπάρχει υποδοχή χαλαρωμα to know us better ΚΑΙ ΝΕΡΟΤΣΟΥΛΙΘΡΕΣ!

Εκτός από εμάς, υπάρχει στην υποδοχή και η ρεσεψιόν του  κάμπινγκ, που είναι ανοιχτή από νωρίς το πρωί έως και τα μεσάνυχτα. Το Σάββατο εκτός  από την προσέλευση, περιλαμβάνει χαλαρό μπανάκι, καφεδάκι στην πισίνα του κάμπινγκ,  τα μπυροπαιχνίδια και τα Live συγκροτήματα που φέτος είναι τέσσερα. Από το απόγευμα  και μέχρι αργά το βράδυ , εκτός από το εστιατόριο του κάμπινγκ, θα υπάρχουν σουβλάκια  που θα είναι από τη ΛΕΚΛΑΜΠ, και έπειτα θα ξεκινήσουν τα μοναδικά παιχνίδια μπύρας και τα ΜΟΤΟΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ( γι’ αυτό γυαλίστε της δίτροχες κούκλες σας ) και στις 21.00 ξεκινούν τα εκρηκτικά live.

Η τιμή εισόδου για το διήμερο με διανυκτέρευση είναι 20 ευρώ το άτομο (περιλαμβάνει σακούλα με δωρεάν μπλούζα, αυτοκόλλητο εκδήλωσης και διάφορα τοπικά προϊόντα).

Η τιμή εισόδου επισκέπτη για το Σάββατο ή την Κυριακή είναι 10 ευρώ το άτομο.

Θα χαρούμε να σας δούμε, να γνωριστούμε και να τα πούμε από κοντά.

Καλό 24ο BEERING και καλό καλοκαίρι.

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement