Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Ανετη, ωραία και στα προημιτελικά η Σάκκαρη (2-0)

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Ελληνίδα τενίστρια ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Ντάρια Σάβιλε με 2-0 σετ (6-1, 7-5) και προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά που πραγματοποιείται στο Βερολίνο.

Την πρόκριση στα προημιτελικά του τουρνουά που διεξάγεται στο Βερολίνο πανηγύρισε η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα τενίστρια επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί απέναντι στην Ντάρια Σαβίλε (No. 104) και χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα επικράτησε με 2-0 σετ (6-1, 7-5).

Μια εξαιρετική εμφάνιση από την συμπατριώτισσά μας, που μπήκε από την αρχή δυνατά και έφτασε με σχετική άνεση στη νίκη – πρόκριση στα προημιτελικά. Εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Ντάρια Κασάτκινα (Νο. 12), η οποία κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Εκατερίνα Αλεξάντροβα (5-7, 6-1, 6-1).

Δεύτερος συνεχόμενος προημιτελικός στο γρασίδι για τη Μαρία Σάκκαρη, η οποία την προηγούμενη εβδομάδα είχε φτάσει στους «8» του τουρνουά του Νότιγχαμ. Εκεί είχε ηττηθεί από την μετέπειτα πρωταθλήτρια, Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια με 2-1 σετ.

Στο σημερινό παιχνίδι η Μαρία Σάκκαρη μπήκε αποφασισμένη να πάρει τη νίκη και έδειξε από την αρχή τις διαθέσεις της. Με μπρέικ στο 4ο γκέιμ βρέθηκε μπροστά με 3-1 και λίγο αργότερα με νέο μπρέικ στο 6ο γκέιμ έκανε το 5-1. Στη συνέχεια σέρβιρε σωστά και με 6-1 έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση.

Στο δεύτερο σετ οι δύο τενίστριες πήγαιναν χέρι – χέρι στο σκορ μέχρι το 5ο γκέιμ. Εκεί η Μαρία έκανε μπρέικ (2-3), αλλά η Σάβιλε απάντησε με το ίδιο νόμισμα και ισοφάρισε σε 3-3. Στο 11ο γκέιμ η Μαρία έσπασε για δεύτερη φορά στο σετ το σερβίς της Αυστραλής και προηγήθηκε με 6-5, βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη. Η Ελληνίδα τενίστρια στο 12ο γκέιμ σέρβιρε υποδειγματικά και με 7-5 έκανε το 2-0 στα σετ και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του τουρνουά που διεξάγεται στο Βερολίνο.


Ροή ειδήσεων

Advertisement