Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

ΝΕΠ: Ανακοίνωσε Μιχάλη Λαζαρίδη στην τεχνική ηγεσία

Δημοσιεύθηκε

στις

Η ΝΕΠ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Μιχάλη Λαζαρίδη, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας πόλο του συλλόγου.

Ο 51χρονος προπονητής έχει πολύ μεγάλη εμπειρία, ενώ του αρέσει να δουλεύει με νεαρές αθλήτριες, αναδεικνύοντας το ταλέντο τους και βελτιώνοντας τις ικανότητές τους.

Το τελευταίο διάστημα βρισκόταν στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, όντας προπονητής στην Greg Enloe Water Polo Academy, προετοιμάζοντας αθλητές για την εισαγωγή τους με αθλητική υποτροφία στα Πανεπιστήμια της Αμερικής.

Προηγουμένως ήταν προπονητής στις Ανδρικές ομάδες πόλο του Παναθηναϊκού και της Χίου στην Α1 Εθνική, ενώ εργάστηκε και στο Ισραήλ, τόσο ως πρώτος προπονητής στις Εθνικές ομάδες Νέων Ανδρών U19 και Εφήβων U17, όσο και στο Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ και στην Χαποέλ Τιβόν (Ανδρες και Νέοι Ανδρες U18).

Παράλληλα, ο Μ. Λαζαρίδης έχει διατελέσει και τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας του Πανιωνίους και προπονητής στις ηλικιακές ομάδες του ΑΝΟ Γλυφάδας και του Αρίωνα Γλυφάδας.

Ως παίκτης έχει αγωνιστεί σε ΝΟΒ Αργοναύτες, Πανιώνιο, ΠΑΟΚ, Γλυφάδα, ΝΟ Βουλιαγμένης και Παναθηναϊκό, καθώς επίσης και στην Εθνική ομάδα πόλο των Ενόπλων Δυνάμεων. Η ΝΕΠ τον καλωσορίζει στις τάξεις της και του εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.


Ροή ειδήσεων

Advertisement