Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Πολλές οι συναντήσεις

Published

on

 

Σταθάκης και Παπαδόπουλος έχουν συχνές επαφές στην Αθήνα με τους μεταγραφικούς στόχους

 

Πολλά τα χιλιόμετρα που ρίχνει το τελευταίο διάστημα ο επικεφαλής της Παναχαϊκής Πέτρος Σταθάκης αφού έχει να διαχειριστεί αρκετά θέματα που αφορούν τον ιστορικό σύλλογο.

Μέσα στις επαφές του όπως είναι φυσικό είναι και οι μεταγραφικοί στόχοι γι’ αυτό αρκετές φορές πραγματοποιεί συναντήσεις στην Αθήνα με τον προπονητή των κοκκινόμαυρων Σούλη Παπαδόπουλο.

Τα ονόματα στη λίστα μπορεί να είναι αρκετά αλλά λίγοι παίκτες θα ενσωματωθούν στο δυναμικό της ομάδας αφού φέτος κακά τα ψέματα προηγούνται άλλα πράγματα όπως τα οικονομικά που βαραίνουν τον σύλλογο.

Οι μεταγραφικοί στόχοι πάντως από την στιγμή που ήρθε στην Παναχαϊκή ο Σούλης Παπαδόπουλος είναι παίκτες που γνωρίζει αρκετά καλά ή στο παρελθόν έχει συνεργαστεί μαζί τους. Ο έμπειρος τεχνικός προτιμάει να έχει στο πλευρό του παίκτες που τους ξέρει καλά και ενδεχομένως παλιότερα τον έχουν στηρίξει αγωνιστικά.

Βέβαια υπάρχουν ακόμα κοκκινόμαυροι παίκτες που ενώ έχουν έρθει σε επαφή με τη διοίκηση για την ανανέωση συνεργασίας ακόμα δεν έχουν πάρει θετική ή αρνητική απάντηση.

 

Πολύτιμη η βοήθειά του

Στην κοκκινόμαυρη οικογένεια υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι τρέχουν καθημερινά για την καλύτερη ενημέρωση σε όλους τους τομείς. Ένας από αυτούς είναι ο Γιώργος Σωτηρόπουλος στο γραφείο τύπου της Παναχαϊκής.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο εκλεκτός συνάδελφος τη φετινή αγωνιστική περίοδο έκανε εκπληκτική δουλειά και σίγουρα χωρίς αυτόν οι συνάδελφοι που κάνουν το ρεπορτάζ θα τα είχαν βρει μπαστούνια σε ένα πρωτάθλημα όπως είναι αυτό της Γ’ Εθνικής. Ο Σωτηρόπουλος πέρα από την καθημερινή ενημέρωση που πρόσφερε βρέθηκε σε όλα τα εκτός έδρας ματς της ομάδας δίνοντας τον κοκκινόμαυρο παλμό σε όλους τους Πατρινούς μέσα από τα ερτζιανά που εργάζεται αλλά και από την επίσημη σελίδα της Παναχαϊκής.

Πέρα από το ότι εργάζεται στην κοκκινόμαυρη ομάδα, η καρδιά του χτυπάει δυνατά για την Παναχαϊκή και αυτό το έχουν διακρίνει όλοι όσοι παρακολουθούν τον ιστορικό σύλλογο. Ουκ ολίγες φορές τον είδαμε στα εντός έδρας παιχνίδια της Παναχαϊκής μόλις οι κοκκινόμαυροι πετύχαιναν κάποιο τέρμα να πανηγυρίζει λες και ο ίδιος χρίστηκε σκόρερ. Τέτοιοι άνθρωποι χρειάζεται να εργάζονται για τη μεγάλη Παναχαϊκή.

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement