Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Δυναμικά μπροστά δίπλα σε κάθε πολίτη» Απολογισμός από Κουνάβη για  την επανεκκίνηση της ΔΕΕΠ Ν.Δ. στην Αχαΐα

Published

on

 

Συμπληρώνονται σε λίγες ημέρες εννέα μήνες από την εκλογή της νέας Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας και την επανεκκίνηση της οργάνωσης στο νομό.
«Στεκόμαστε δίπλα σε κάθε πολίτη. Υπηρετούμε τα ιδανικά και τις αξίες μας και υποστηρίζουμε το μεταρρυθμιστικό έργο της κυβέρνησης , εξειδικεύοντας τις πρωτοβουλίες και τα έργα της όχι μόνο για την Αχαΐα ενώ παράλληλα προβάλλοντας τα αποτελέσματα της δημόσιας πολιτικής της.
Κάνουμε τον απολογισμό των δράσεων μας και την Δευτέρα 1η Αυγούστου 2022 στις 12 το μεσημέρι ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας, Αντώνης Κουνάβης θα τον παρουσιάσει κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ στα γραφεία της οργάνωσης στην Πάτρα», αναφέρει σε ανακοίνωση του, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΕΠ και υπεύθυνος επικοινωνίας, Κώστας Ρηγόπουλος
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΤΕΜΕΝΗ
Μετά το 14ο Συνέδριο της φιλελεύθερης παράταξης συνεχίζεται η πορεία στον νομό της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Ν.Δ.
Επόμενος σταθμός για την Αιγιάλεια μετά τις πέντε συγκεντρώσεις σε Αίγιο, Σελιανίτικα , Τρυπιά , Ακράτα και Ζαρούχλα σε συνεργασία με την δραστήρια ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αιγιάλειας ακολουθεί η συνδιοργάνωση της νέας συνάντησης στελεχών από την περιοχή η οποία θα πραγματοποιηθεί την μεταπροσεχή Δευτέρα 1η Αυγούστου στις 9 το βράδυ στο καφέ «Mezzo Mezzo» στην παραλία της Τέμενης.
Στη συγκέντρωση εισηγητές θα είναι ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης και ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αιγιάλειας Βασίλης Σταθακάρος ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση.
Θα ακολουθήσουν αντίστοιχες συγκεντρώσεις στελεχών και σε άλλα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Αιγιάλειας ενώ από την προσεχή Δευτέρα 25 Ιουλίου αρχίζουν οι συγκεντρώσεις στην Δυτική Αχαΐα με πρώτη αυτή που θα πραγματοποιηθεί στις 9 το βράδυ στο καφενείο του Νιφορόπουλου ενώ θ’ ακολουθήσουν αντίστοιχες σε Κάτω Αχαΐα,Λάππα και Λουσικά με τη συνδιοργάνωση της δραστήριας ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Δυτικής Αχαΐας.
Ο ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
Κορυφώνονται οι προεργασίες για τη συγκρότηση του Τομέα Αθλητισμού της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας. Χθες ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Αντώνης Κουνάβης είχε συνάντηση εργασίας με τον Τομεάρχη Κώστα Χρυσανθόπουλο και την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθούν τα μέλη του Τομέα ενώ έχει καταρτιστεί και το πρόγραμμα των στοχευμένων δράσεων καθώς και παρεμβάσεων.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement