Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Με το βλέμμα στα πλέι-οφ η Σερίφ

Δημοσιεύθηκε

στις

Μπήκαμε και πάλι σε ένα πολύ σημαντικό Ευρωπαϊκό τριήμερο, το οποίο περιέχει τις ρεβάνς για το 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, σήμερα και αύριο με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού, ενώ τη Πέμπτη έχουμε τους επαναληπτικούς του Κόνφερενς Λιγκ, με τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ και του Άρη. Μάθε για τις Προσφορές εγγραφής.

Ένα από τα πιο αμφίρροπα και δυνατά ζευγάρια, είναι αυτό ανάμεσα στη πρωταθλήτρια Μολδαβίας, Σερίφ και την αντίστοιχη της Σλοβενίας, τη Μάριμπορ, στη ρεβάνς του 0-0 πριν μια εβδομάδα.

ΣΕΡΙΦ ΤΙΡΑΣΠΟΛ: Δεν έχει πολλά ματς στα πόδια της για τη νέα σεζόν η κορυφαία, μακράν, ομάδα της Μολδαβίας, έχει όμως τη ποιότητα να ξεπερνά τα πρώτα εμπόδια στη νέα της Ευρωπαϊκή προσπάθεια. Μετά το 0-0 που πήρε κόντρα στη Ζρίσνκι από τη Βοσνία, έφτανε η νίκη με 1-0 στη ρεβάνς για να τη φέρει κόντρα στη Μάριμπορ. Πήρε το ίδιο αποτέλεσμα στη Σλοβενία και τώρα ευελπιστεί πως θα έχει ακόμα καλύτερη εικόνα στη ρεβάνς. Οι Μολδαβοί έχουν στο ρόστερ τους πολλούς ικανούς παίκτες από την Αφρική, ενώ έχουν βρει τον ηγέτη τους στο πάγκο στο πρόσωπο του πρώην Κροάτη διεθνή, Στιέπαν Τόμας.

ΜΑΡΙΜΠΟΡ: Με το μυαλό της στη ρεβάνς κόντρα στη Σερίφ, η Μάριμπορ είχε δύσκολο έργο και στη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, μετά τη βαριά ήττα της πρεμιέρας από τη Ράντομλιε. Οι πρωταθλητές κέρδισαν 3-2 τη Γκόριτσα και πάνε με καλή ψυχολογία στο Τιρασπόλ, για μια πρόκριση που θα φέρει ένα μεγάλο ποσό στα ταμεία, αλλά και Ευρωπαϊκή καταξίωση. Οι Σλοβένοι τα έχουν πάει καλά μέχρι ώρας στην Ευρώπη, καθώς δεν έχουν δεχθεί γκολ στα 3 ματς που έχουν δώσει, όμως το παιχνίδια στην έδρα της Σερίφ, θα είναι το πιο δύσκολο από αυτά που έχουν να δώσουν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μετά τη περσινή της Ευρωπαϊκή περιήγηση, η Σερίφ παρά τις όποιες αλλαγές στο ρόστερ της, διατήρησε την «αύρα» της σε υψηλό επίπεδο και φάνηκε στο προηγούμενο γύρο. Η Μάριμπορ θα περιοριστεί σε παθητικό ρόλο και ο χαμηλός άσος μπορεί να παιχτεί με το Under 3.5, στο 1.93 του Stoiximan.

Στοιχηματικές εταιρείες και προσφορές* εγγραφής στο arxondasbet.com, με δωρεάν προγνωστικά του διάσημου Άρχοντα από το 2000. (21+ Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)


Ροή ειδήσεων

Advertisement