Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Δυναμικά για τη πρόκριση ο Ολυμπιακός

Δημοσιεύθηκε

στις

Ημέρα νούμερο δυο για τις ρεβάνς του 2ου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ σήμερα. Πολλά και διάφορα περιμένουμε από τους επαναληπτικούς, με μεγάλα παιχνίδια να ξεκινούν από νωρίς και φυσικά αυτό του Ολυμπιακού κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα να ξεχωρίζει. Διάβασε για τις καλυτερεσ στοιχηματικεσ για live στοιχημα.

Πέρα από αυτό, έχουμε και τη ρεβάνς του Άρη με τη Γκόμελ για υο Κόνφερενς Λιγκ, που θα γίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη και πάλι, μιας και οι Λευκορώσοι επέλεξαν το ίδιο γήπεδο για το 2ο ματς (5-1 το πρώτο). Στοιχηματικά, θα «εμπλακούμε» στη προσπάθεια που θα κάνει ο Ολυμπιακός να βρεθεί στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, μετά το θετικό 1-1 στη Χάιφα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γράφτηκαν πολλά από τα Μέσα και τους απλούς οπαδούς για τη κακή εμφάνιση του Ολυμπιακού στο Ισραήλ πριν μια εβδομάδα, όμως οι Πειραιώτες είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα στην «καυτή» τους έδρα για να προχωρήσουν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στο κέντρο της κριτικής βρίσκεται ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος έκανε διάφορες δοκιμές με σχήματα και παίκτες, όπως και προπονήσεις σε ώρες αγώνα, ώστε οι «ερυθρόλευκοι» να είναι σαφώς καλύτεροι και πιο έτοιμοι. Στα θετικά, το γεγονός πως ο Πορτογάλος τεχνικός των πρωταθλητών δεν έχει κάποια απουσία και μπορεί να βγάλει την εντεκάδα μέσα από μια πλειάδα παικτών.

ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΪΦΑ: Πάλεψε πριν μια εβδομάδα σε ένα γεμάτο γήπεδο με το φανατικό της κοινό, είχε φάσεις και απείλησε ουκ ολίγες φορές την εστία του Βατσλίκ, όμως το μόνο που κατάφερε ήταν να σκοράρει ένα τυχερό γκολ στο φινάλε και να πάρει την ισοπαλία. Οι Ισραηλινοί δεν είναι χαμένοι από χέρι, όμως πρέπει να παίξουν ακόμα καλύτερα για να περάσουν τον Ολυμπιακό μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Υπάρχει αισιδοξία και ο τεχνικός της ομάδας Μπαράκ Μπακάρ ανέφερε πως περιμένει κάτι ακόμα από τους παίκτες του. Εκτός ο τραυματίας βασικός χαφ Τζαμπέρ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δε θα είναι καθόλου εύκολο το έργο του Ολυμπιακού κόντρα σε μια εμφανώς πιο έτοιμη ομάδα, όμως οι «ερυθρόλευκοι» με την εμπειρία και το κοινό τους, έχουν τα φόντα να πάρουν τη νίκη και τη πρόκριση. Στο 1.72 ο άσος στον Stoiximan.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις


Ροή ειδήσεων

Advertisement