Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ποδόσφαιρο

Αποφασισμένος για ανατροπή ο ΠΑΟΚ

Δημοσιεύθηκε

στις

Πολλά και διάφορα είδαμε το προηγούμενο τριήμερο, με εκπλήξεις και φυσιολογικά αποτελέσματα στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι ηττημένοι των προηγούμενων ημερών, θα παίξουν στο Γιουρόπα Λιγκ και σήμερα, θα γίνουν οι επαναληπτικοί για το Κόνφερενς Λιγκ, με τον ΠΑΟΚ να είναι η ελπίδα της χώρας μας.  Διάβασε για στοιχιμαν λαιβ.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης καλείται να βρει μια πολύ μεγάλη εμφάνιση για να επιστρέψει από το 2-0 που είχε ηττηθεί μια εβδομάδα πριν στη Σόφια, από τη τοπική Λέφσκι.

ΠΑΟΚ: Η έντονη κριτική που δέχθηκε μετά τη κάκιστη εμφάνιση στη Βουλγαρία πριν από μια εβδομάδα ήταν ως ένα σημείο δικαιολογημένη, καθώς ο ΠΑΟΚ δε μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια να μη μπορεί να αποδώσει σε Ευρωπαϊκά ματς. Ο Λουτσέσκου ανέφερε πως έχει απόλυτη σιγουριά οτι η ομάδα του θα παρουσιαστεί εντελώς διαφορετική στη ρεβάνς, ενώ ζήτησε από τον κόσμο να είναι εκεί για την… εκδίκηση μέσα στο γήπεδο. Στα καλά νέα το γεγονός πως στην αποστολή επιστρέφουν κομβικοί παίκτες, όπως ο Βεϊρίνια και Μπίσεσβαρ, ενώ αναμένεται να γίνουν και αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα.

ΛΕΦΣΚΙ ΣΟΦΙΑΣ: Με τη ψυχολογία στα ύψη έφτασαν οι Βούλγαροι στη Θεσσαλονίκη. Η ομοσπονδία της χώρας τους δεν όρισε ματς μέσα στο Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, ώστε όλοι στην ομάδα να είναι ξεκούραστοι και πανέτοιμοι για τη ρεβάνς. Η ομάδα της Σόφιας εκμεταλλεύτηκε πλήρως τις ευκαιρίες που έφτιαξε στο πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ στην ισχυρή της έδρα, όμως γνωρίζει πως δε θα είναι καθόλου απλό πράγμα να διαφυλάξει το σκορ, έστω και αν το 2-0 ανατρέπεται πολύ πιο δύσκολα από μια νίκη με ένα γκολ διαφορά. Σχεδόν απίθανο να δούμε αλλαγές στο βασικό σχήμα του Στάνιμιρ Στόιλοφ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η εικόνα του ΠΑΟΚ στη Βουλγαρία απογοήτευσε το κόσμο του, που είχε δει την ομάδα του να φτάνει πέρσι μια ανάσα από τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Η Ελληνική ομάδα είναι δεδομένο πως θα μπει με διάθεση να πιέσει από την αρχή και θεωρούμε πως θα σκοράρει πάνω από 1 φορά. Η επιλογή μας θα είναι ο άσος μαζί με το Over 1.5, στο 1.85 του Stoiximan.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις


Ροή ειδήσεων

Advertisement