Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Μαχητικός, ασυμβίβαστος, ανιδιοτελής- Σήμερα (5 μ.μ.) το «αντίο» στον Ανδρέα Γεωργόπουλο

Δημοσιεύθηκε

στις

Συγκίνηση έχει προκαλέσει στην Πάτρα ο πρόωρος θάνατος του γνωστού συμπολίτη μας, πολιτικού μηχανικού και γόνου μιας από τις γνωστότερες και πολύ αγαπητές οικογένειες της πατραϊκής κοινωνίας, του Ανδρέα Γεωργόπουλου, σε ηλικία 56 ετών.

Γιος των αείμνηστων Γιώργου και Νίτσας Γεωργοπούλου, μιας ονομαστής οικογένειας της πατραϊκής κοινωνίας που ήταν συνδεδεμένη με σημαντικά κατασκευαστικά έργα σε ιδιωτικό και δημόσιο επίπεδο.
Ο 56χρονος επιστήμονας το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, τα οποία δεν κατάφερε να ξεπεράσει, παρά τη μάχη που έδινε με γενναιότητα και απύθμενο σθένος. Μάλιστα το τελευταίο διάστημα είχε νοσηλευτεί στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών “Άγιος Ανδρέας”.
Το πένθος της απώλειας βαρύ για τον αδελφό του Αντώνη και τη σύζυγό του Μαρία, αλλά και τους συγγενείς του άνδρα, στους οποίους συμπαρίστανται συγγενείς και φίλοι.
ΔΕΕΠ ΝΔ ΑΧΑΪΑΣ: «Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΗ ΚΑΙ ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΗ»
Με την αναγγελία θανάτου του πολιτικού Μηχανικού Ανδρέα Γεωργοπουλου από την ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας, ανακοινώθηκαν τα εξής: «Η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας με αισθήματα θλίψης πληροφορήθηκε τον πρόωρο χαμό του συναγωνιστή Ανδρέα Γεωργόπουλου. Η διαδρομή του ήταν πάντα κρυστάλλινη και αταλάντευτη. Από τα παιδικά του χρόνια εντάχθηκε στη ΜΑΚΙ, μέλος του γραφείου πόλης της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ , ηγετικό στέλεχος της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας και μέλος για πολλά χρόνια της Τοπικής Οργάνωσης Κέντρου Πόλης της Νέας Δημοκρατίας. Σταδιοδρόμησε επιτυχώς ως Πολιτικός Μηχανικός και από οποίο μετερίζι κι αν βρέθηκε υπηρέτησε τη νεολαία και την παράταξη από την πρώτη γραμμή του αγώνα, συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση όπου δέσποζε η μορφή του αείμνηστου πατέρα του και ιδρυτικού στελέχους της παράταξης Γιώργου Γεωργόπουλου. Μαχητικός, ασυμβίβαστος, ανιδιοτελής υπερασπιζόταν τα ιδανικά και τις αξίες μας και η έγνοια του ήταν πάντα ο συνάνθρωπος, η Παράταξη και ο τόπος μας. Κρατάμε στη μνήμη μας το ήθος, τη σεμνότητα, τη μαχητικότητα, την ανιδιοτέλεια, τον καθαρό λόγο και τη σταθερότητα του συναγωνιστή Ανδρέα Γεωργοπούλου. Ο Πρόεδρος Αντώνης Κουνάβης και τα Μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας απευθύνουν στον αδελφό του Αντώνη, στους θείους του και τους υπόλοιπους συγγενείς, τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια».
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα στις 5 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Λάγγουρα Πατρών και η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο Εγλυκάδος.

Ροή ειδήσεων

Advertisement