Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ηρακλής Γιαννακόπουλος – Φροντιστήρια «Στόχος»: «Συγχαρητήρια στους μαθητές μας που διέπρεψαν»

Published

on

Τα συγχαρητήριά του στους επιτυχόντες των φετινών Πανελληνίων Εξετάσεων για την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας εκφράζει ο διευθυντής Σπουδών των Φροντιστηρίων «Στόχος» Ηρακλής Γιαννακόπουλος. Σε δήλωσή του στην «Γ» αναφέρει:

«Συγχαρητήρια στους μαθητές μας, οι οποίοι διέπρεψαν στις πανελλαδικές εξετάσεις επιτυγχάνοντας με υψηλότατες βαθμολογίες την εισαγωγή τους στην πρώτη Σχολή της προτίμησης τους.
Παρά τις δυσκολίες και τις ιδιαιτερότητες που υπήρχαν στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, αποδείχτηκε, για μια ακόμα φορά, ότι με συστηματική, μεθοδική και υπεύθυνη προετοιμασία ο κάθε υποψήφιος μπορεί να κάνει πραγματικότητα το όραμά του. Η απόλυτη επιτυχία των μαθητών μας πρέπει να αποτελέσει πρότυπο και παράδειγμα στους νέους υποψηφίους και να συνειδητοποιήσουν ότι ο «ΣΤΟΧΟΣ» τους είναι απόλυτα εφικτός, αρκεί να εργαστούν μεθοδικά και υπεύθυνα, προκειμένου να τον πετύχουν. Ευχόμεθα ολόψυχα καλή σταδιοδρομία στους μαθητές μας και αυτή η επιτυχία τους να αποτελέσει την απαρχή μιας σπουδαίας επαγγελματικής ζωής».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement