Τρίτη 16 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Τι να λέμε τώρα»- Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη live την Τρίτη στο Υπαίθριο Θέατρο «Γεώργιος Παππάς» στο Αίγιο

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έρχεται και φέτος το καλοκαίρι στην Αχαΐα, με νέα μπάντα, με τα καινούρια τραγούδια του Σταμάτη Κραουνάκη που μόλις κυκλοφόρησαν σε ένα album με τίτλο «Τί να λέμε τώρα» αλλά και με όσα έχουμε αγαπήσει μέχρι τώρα σε μια περιοδεία σε όλη την Ελλάδα!

Θα ταξιδέψει με τα τραγούδια που θέλει να μας πει για να διασκεδάσουμε, να αγαπήσουμε, να νιώσουμε, να συγκινηθούμε, να χαμογελάσουμε, να χορέψουμε και να ελπίσουμε όλοι μαζί. Όπως κάνουμε πάντα με την Ελεωνόρα, αλλά τώρα με περισσότερο πάθος γιατί ξέρουμε ότι δεν είναι δεδομένο. Και ξέρουμε πως έχουμε όλοι ανάγκη αυτή την έκρηξη συναισθημάτων!

Και η αλήθεια είναι ότι πάντα είναι δύσκολο να μαντέψεις ένα πρόγραμμα της Ελεωνόρας γιατί κάθε φορά διαφέρει, κάθε φορά είναι αυτό που νιώθει. Ξέρεις όμως ότι η Ελεωνόρα στην σκηνή είναι πάντα πηγαία και αυθεντική, είναι ένα σώμα και μια φωνή που φλέγεται, είναι πάντα παρούσα και ειλικρινής.

Τα υπόλοιπα συμπληρώνονται απ’ όσους βρίσκονται κάτω από την σκηνή. Εσάς που σας περιμένουμε για να γίνει κάθε βράδυ του καλοκαιριού, ένα και μοναδικό για όλους. Δεν πάμε για να θυμηθούμε ή να ξαναζήσουμε, δεν πάμε για καμία κανονικότητα, πάμε για να ζήσουμε κάτι σαν να είναι η πρώτη και η τελευταία φορά.

Μαζί της οι εξαιρετικοί μουσικοί: Γιάννης Αγγελόπουλος – τύμπανα, Λάμπης Κουντουρόγιαννης – κιθάρες Βασίλης Νησσόπουλος – μπάσο, Ντίνος Χατζηιορδάνου – ακορντεόν, Στέλιος Φραγκούς – πλήκτρα, πιάνο.

Ηχοληψία: Γιάννης Λαμπρόπουλος, Ανδρέας Κουταλάς. Σχεδιασμός -Χειρισμός φώτων: Γιώργος Τσάβαλος.

Την Τρίτη 9Αυγούστου 2022 στο Υπαίθριο Θέατρο Γεώργιος Παππάς, έναρξη: 21.00
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00

Προπώληση εισιτηρίων:
Ρεζέρβα – Αίγιο
Σύγχρονη σκέψη – Αίγιο
Άσπρο Μαύρο – Λόγγος
Γωνιά του Βιβλίου – Πάτρα
www.viva.gr

Πληροφορίες: 6972807170
Οργάνωση – Εκτέλεση παραγωγής: NOVEL VOX – FLASH LIVE

Ροή ειδήσεων

Advertisement